top of page
LindeStrand-23.jpg

Self Love Club

Online Zelfliefde Programma -

In 7 weken verliefd op jezelf

Je weet dat je leven er rooskleuriger uit kan zien wanneer je minder over jezelf piekert, minder voor anderen in de weer bent en tijd voor jezelf vrijmaakt. Maar het lukt niet om die tijd ook écht te nemen.
Je hebt al wel wat dingen gelezen over zelfliefde, maar je merkt dat het allemaal niet écht bijdraagt. En dat je nog steeds niet kan zeggen dat je van jezelf houdt.

Doe mee met de Self Love Club, een online programma waar we 7 weken de diepte in gaan op het thema zelfliefde. Waar je een stevig fundament van zelfliefde bouwen, een basis die niet zomaar weg gaat.

 

Linde is o.a. bekend van:

vrouw-glossy_logo2.png
happinez-logo-vector-2022.png
1920_bnnvara-logo-roodzwart-2.jpg
flow-logo.png
lc-logo-viva.png

Je zou heel graag..

Warmte en liefde voelen voor jezelf. Dat je over jezelf denkt en praat zoals een beste vriendin zou doen

Meer tijd voor jezelf vrijmaken, zodat je meer met jezelf kan verbinden, met jouw behoeften en verlangens


Tegen jezelf kunnen zeggen dat je van jezelf houdt en in elke vezel van je lijf voelen dat je jezelf liefhebt
 

Maar je vindt het moeilijk om..

Consistent tijd voor jezelf vrij te maken

Te stoppen met negatief over jezelf denken

Op een gezonde manier grenzen te stellen

Bent altijd bezig met wat anderen nodig hebben en vergeet te denken aan wat JIJ nu eigenlijk 
wilt

Love yourself back into wholeness

Let's go!

Ik sta erom bekend om grote transformaties teweeg te brengen omdat ik niet enkel aan kennisoverdracht doe.

Ik wil dat jij gaat VOELEN en ERVAREN dat de liefde voor jezelf gaat stromen.

Dat je in je lichaam een warmte voor jezelf gaat voelen.

We gaan een zelfliefde mindset aannemen, maar nog veel meer dan dat. Het koppie is heel handig om bepaalde patronen te begrijpen en ook om je mindset om te buigen, maar de grote en transformatie zit 'm niet alleen in weten dat je liefde waard bent, maar ook echt gaan voelen dat je van jezelf houdt.

Ik werk met krachtige ademtechnieken en zelfliefde oefeningen die ervoor zorgen dat je niet alleen weet dat je een geweldig, mooi, lief, fantastisch persoon bent, maar dat je dit ook in je lichaam ook gaat VOELEN! En je met gemak keuzes durft te maken die goed zijn voor jou.
 

ezgif.com-gif-maker-5.gif

Volg het online programma vanuit je eigen huis

Zelfliefde masterclasses, ademwerk, meditatie en zelfliefde oefeningen

Begeleid door ervaren Zelfliefde Coach

Online community via instagram, verbinden en elkaar aanmoedigen!

Stap nu in

1.png
 • 6 masterclasses ter waarde van €894,-

 

 • 3 begeleide ademsessies ter waarde van €66,-

 

 • 2 maanden community ter waarde van €400,-

 

 • Werkboek met transformerende zelfliefde oefeningen ter waarde van €124,-

 

 • BONUS Zelfliefde challenge ter waarde van €100,-

 

Totale waarde: €1584,-

 

Nu maar €247,- *

*Dit is de early bird prijs, na 26 september gaat de prijs omhoog naar €347,-

Dit ga je leren:

01

Onvoorwaardelijk van jezelf houden; jezelf omarmen met alles wie je bent
Vaak denken we dat we eerst van alles aan onszelf moeten veranderen voordat we liefde waard zijn. En stoppen we de minder mooie kanten weg. Tijdens de Self Love Club ga je jezelf leren omarmen met alles wie jij bent, de mooie en minder mooie kanten. Een basis van liefde voor jezelf die niet zomaar verdwijnt.

02

Stoppen met pleasen & gezonde relaties aangaan
Zelfliefde klinkt voor sommige mensen egoïstisch. Terwijl een gezonde basis van zelfliefde je relaties juist mooier en zuiverder maakt. De relatie met jezelf is de basis van je relatie met alle anderen om je heen. Wanneer jij van jezelf houdt, worden je relaties gezonder. En ben jij een pleaser? Dan ga je leren hoe je kan geven vanuit liefde, in plaats vanuit angst

03

Grenzen aangeven; zo doe je dat!
Wanneer je grenzen durft te stellen, ga je jezelf veiliger voelen bij jezelf en in relaties. Tijdens de cursus leg ik in 3 stappen uit hoe je helder je grenzen aangeeft. En geef ik 12 voorbeelden hoe je in verschillende situaties duidelijke grenzen stelt.

04

Uit je hoofd in je lijf, jouw verlangens volgen
Vaak voelt het "veilig" om veel in ons hoofd te zitten, controle houden en alles analyseren. Je hoofd is ook super handig. Maar als jij jouw verlangens wilt volgen, een leven voor jezelf creëren waarin het stroomt en je dingen doet waar je echt blij van wordt, dan heb je ook verbinding te maken met je lichaam. Daar zit jouw innerlijke wijsheid. Jouw kompas die weet wat bij je past. Wanneer je daarop gaat vertrouwen, gaat je leven stromen. Tijdens de Self Love Club gaan we via ademwerk & zelfliefde oefeningen steeds meer uit ons koppie in ons lijf landen. Thuiskomen bij jezelf. En vertrouwen op je innerlijke wijsheid zodat je zonder twijfelen jouw verlangens kan volgen.

05

Liefdevol voor jezelf zorgen & jezelf vieren
Je leert welke zelfliefde taal het best bij je past, waardoor je weet wanneer je even overprikkeld bent of niet zo lekker in je vel zit, wat je kan doen om goed voor jezelf te zorgen en jezelf weer op te beuren.
Je leert met plezier liefdevol verbinden met jezelf. En je gaat je eigen grootste liefdevolle cheerleader worden.

Linde's reis naar zelfliefde

LindeStrand-8.jpg
LindeStrand-11.jpg
36338155_10156522862108466_7994175276030361600_n_edited_edited_edited.jpg

8 jaar geleden, na een studie psychologie notabene, belandde ik in een zware depressie. Ik zat in een toxische relatie, en had veel traumatische gebeurtenissen meegemaakt.
Mijn ouders waren niet meer in mijn leven en het voelde alsof ik geen basis had, niets waarop ik op kon terugvallen.

Toen mijn ex op mijn 25ste verjaardag mijn beste vriendin ging versieren was de maat vol. Ik las die week een gedicht van Rupi Kaur.


"How you love yourself
Is how you teach other
to love you"


Het kwartje viel. Ook al gedroeg hij zich als een klootzak, was ik ook een beetje een klootzak. Ik liet het toe. Ik hield zo weinig van mezelf dat er geen alarmbellen gingen rinkelen dat het niet oké was hoe hij met me omging. Ik dacht en praatte negatief over mezelf, liet mensen over me heen lopen en stond totaal niet in contact met mijn gevoel. Ik was zo bezig met anderen pleasen en wat anderen nodig hadden, dat ik niet eens voelde wat ik zelf wilde of nodig had.

Ik besloot de relatie met hem te verbreken en te werken aan de relatie met mezelf. Een basis van liefde in mezelf bouwen die niet weg ging, zodat ik altijd van mezelf zou houden en op mezelf terug kon vallen.

Anderhalf jaar lang heb ik in het teken gezet van zelfliefde. Ik leerde beter voor mezelf zorgen als een liefdevolle moeder voor haar kind, mezelf vergeven, mijn kracht ontdekken door in ijswater te zwemmen en bergen te beklimmen, trots zijn op mezelf en dankbaar zijn voor de mooie dingen in het leven, grenzen stellen, gezondere relaties aangaan en aan het einde van dat jaar trouwde ik met mezelf! 


6 jaar later
Ik trouwde terwijl ik in mijn eentje de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela liep, bij een wit kapelletje uitkijkend over de zee. Ik hield een kleine ceremonie voor mezelf en beloofde mezelf altijd trouw te zijn. En nog steeds 6 jaar later ben ik zo ontzettend gelukkig met dit huwelijk! 

Mijn relaties zijn gezonder, ik ben gelukkig, en enorm dankbaar voor het leven wat ik leef


Mijn leven is de afgelopen jaren niet alleen maar unicorns en rainbows geweest, het leven heeft nog steeds veel uitdagingen op mijn pad gegooid, maar ik word er niet meer door omver geblazen. 

Wat het leven ook op mijn pad gooit, ik kan het dragen. Ik ben er voor mezelf. 

Mijn grondtoon is gelukkig, en hoewel je vaak hoort dat relaties werk vergen, heb ik dat gevoel niet met dit zelf-huwelijk. Elke dag vind ik het een feestje om met mezelf te zijn, van mezelf te houden en goed voor mezelf te zorgen!

En die basis van zelfliefde, een fundament die niet zomaar wegvalt bij tegenslag of wanneer je even geen tijd maakt voor zelfliefde oefeningen, die basis geef ik graag door aan anderen.

Inmiddels heb ik meer dan 1000 mensen gecoacht in het liefdevol verbinden met zichzelf en verbinden met hun innerlijke kracht.


Opleidingen:
2012 - Psychologie

2016 - Firewalk Instructor Training

2016 - Wim Hof Methode
2018 - Academie voor Theater
2020 - Ademcoach opleiding The Wounded Healer
En vele cursussen en workshops gevolgd over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, spiritualiteit, tantra en coaching.

How you love yourself
is how you teach others
to love you

- Rupi Kaur

Praktisch

Het programma start op 26 september en eindigt op 14 november.

6 Masterclasses over zelfliefde op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 via Zoom

Alle masterclasses worden opgenomen. Je kan ervoor kiezen om er live bij te zijn of de sessies op je eigen moment terug te kijken.

Je hebt tot 31 december toegang tot al het materiaal.

De community is op instagram.

1.png

Wanneer is dit programma voor jou?

 • Wanneer jij klaar bent met jezelf klein houden, negatief over jezelf denken, en echt wilt gaan voelen dat je liefde waard bent.
   

 • Over jezelf wil gaan denken en praten zoals je over je beste vriend(in) doet.
   

 • Meer tijd voor jezelf wil vrijmaken en verbinden met jouw behoeften en verlangens.
   

 • In elke vezel van je lijf voelen dat je jezelf liefhebt. 
   

 • Krachtige grenzen stellen en gezonde relaties aangaan.
   

 • Gaan leven op jouw voorwaarden.

Wanneer is dit programma NIET voor jou?

 

 • Wanneer je geen verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen groei. Ik deel met liefde al mijn kennis over zelfliefde en begeleid je in mooie zelfliefde oefeningen, ademsessies en meditaties, maar jij moet zelf opdagen voor jezelf en dit programma. Dit hoeft niet perfect, maar de bereidheid om zelf aan de slag te gaan, moet er wel zijn.
   

 • Wanneer je alleen voorwaardelijk van jezelf wilt houden - dat wil zeggen, alleen van de mooie kanten van jezelf. En je niet de delen in jezelf wilt omarmen die je minder leuk vind aan jezelf.

Over Linde

Grote transformaties in korte tijd teweegbrengen is wat ik het mooist vind om te doen.
Veiligheid creëren waarin mensen uitdagingen aan durven gaan, zichzelf op een diepere laag leren kennen en je begeleiden naar je eigen kracht en zelfliefde.
Ik ben opgegroeid in een onrustig gezin waar ik veel traumatische ervaringen heb meegemaakt. Op mijn 24ste belandde ik in een depressie en ben ik een reis gaan maken om eerst van mezelf te leren houden en daarna ook met heel veel liefde en zachtheid gaan kijken naar alle wonden uit mijn verleden en deze helen.
Deze reis bracht me eerst bij een psycholoog waar ik leerde begrijpen waar bepaalde patronen vandaan kwamen, maar de echte grote groei en transformatie kwam toen ik ging vertrouwen op mezelf en mijn intuitie. Intuïtief ben ik mezelf gaan helen door op stilteretraite te gaan, ademwerk te doen, de kou in te gaan, mijn donkerste schaduwkanten en angsten aankijken. Wanneer je je donkerte aan durft te kijken, kan je het naar het licht brengen. 
Omdat ik weet dat je alleen kan leren en groeien wanneer je je veilig voelt, is dit een van de belangrijkste voorwaarden die ik schep in al mijn programma's, workshops en coachingsessies. Veiligheid, zodat jij de diepte in durft te gaan met jezelf en jezelf versteld laten staan van alle licht, kracht en liefde die je in je hebt.

LindeStrand-19.jpg

Wat anderen zeggen over de eerste module van het programma, de zelfliefde challenge:

IMG_1814_edited.jpg
IMG_1827_edited_edited.jpg
IMG_1822_edited.jpg
IMG_1829_edited.jpg

Say no more! I'm in!

1.png
 • 6 masterclasses ter waarde van €894,-

 

 • 3 begeleide ademsessies ter waarde van €66,-

 

 • 2 maanden community ter waarde van €400,-

 

 • Werkboek met transformerende zelfliefde oefeningen ter waarde van €124,-

 

 • BONUS Zelfliefde Challenge ter waarde van €100,-

 

Totale waarde: €1584,- Nu maar €247,- *

*Dit is de early bird prijs, na 26 september gaat de prijs omhoog naar €347,-

IJsbadworkshop
IJsbadworkshop
17 DAGEN TOT EVENEMENT
IJsbad, ademwerk & focus
bottom of page