top of page

Aanbod

IMG_9807.JPG
IMG_5486_edited_edited.jpg
IMG_9595 2.JPG

IJsbad workshop

Voel je krachtig & gezond

In de ijsbadworkshop leer je hoe je ademhaling, koudetraining en focus kan inzetten om je lichaam en geest te optimaliseren zodat je gelukkig, krachtig en gezond wordt en blijft! 

De kou is een krachtige leermeester en leert je op een positieve manier omgaan met stress.  Vanuit ontspanning draagkracht vinden dit helpt je om ook ontspanning te vinden wanneer in het leven ongemakkelijke en uitdagende situaties op je pad komen. 
Een ijsbad laat je ervaren dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt!

Online Ademsessies

Geef jezelf het cadeau van diepe ademhaling.

Tijdens de ademsessie gaan we online via Zoom in een kleine groep een thema uitdiepen, zoals ontspanning, zelfliefde, gronding, dankbaarheid en leer ik je een diepe ademhalingstechniek waardoor je in diepe ontspanning komt en op een liefdevolle manier in contact komt met jezelf en je lijf.

Diepe ademhaling laat oude emoties die vastzitten in je lijf weer stromen en geeft ruimte aan nieuwe energie. Ik begeleid je naar een diepe ontspanning waar vanuit je het gevoel van liefde voor jezelf weer kan laten stromen en mag je gaan ervaren dat je helemaal goed bent zoals je bent.

Adem coaching

Grote transformaties

Hoe zou het zijn om te leven vol vertrouwen, trouw aan jezelf, jouw dromen en verlangens?

Tijdens zelfliefde ademcoaching begeleid ik je via de adem naar het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Zodat er ruimte komt voor nieuwe energie. Je leert vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en komt meer in contact met jouw kern en passies.

Ook wanneer je worstelt met een probleem waar je maar niet uit komt, ben ik er om jou te begeleiden. Door de juiste vragen te stellen en te spiegelen komen we snel tot de kern en vinden we een oplossing die bij je past.

Coaching: Diensten
bottom of page