top of page

In de Media

Linde is verschenen in diverse media: BNNVARA, NPO radio 1, Happinez, Flow,  AD Magazine, Viva, Kampioen, het Brabants Dagblad en nog veel meer..

bc-logo-ad.png
RTL-nieuws-705x112.png
Logo_red_black_rgb.png
vrouw-glossy_logo2.png
happinez-845x321.jpg
logo-npo-radio1.png
bc-logo-adr-bd.png
metro-logo.png
lc-logo-viva.png
libelle-logo.png
flow-logo.png
logo-npo-radio1.png

AD Magazine - artikel
"Ik besloot dat ik eerst de relatie met mezelf weer moest eren. Als een liefde­­volle vader grenzen stellen als iemand niet goed met me omging, als een liefdevolle moeder voor mezelf zorgen als ik me rot voelde. Ik volgde workshops en cursussen om me krachtiger te voelen en weer vertrouwen te krijgen in mijn intuïtie.(...) Zittend achter die kapel heb ik mezelf trouw beloofd, in goede en in slechte tijden. Ik was superblij en ontroerd, trots dat ik mezelf zo had opgepakt. De twee weken durende wandeltocht daarna beschouw ik als mijn huwelijksreis."

5 december 2020

NPO radio 1 - radio interview
"Wie is nou een betere vriend voor jou dan jijzelf? Vier jaar geleden beloofde Linde van der Heijden zichzelf trouw. Volgens haar is het belangrijk eerst van jezelf te houden, voordat je anderen trouw belooft. Als zelfliefde-coach probeert Linde deze kracht door te geven."

27 december 2020

Brabants Dagblad - videoreportage
Door het Brabants Dagblad werd ik geïnterviewd en gefilmd terwijl ik in een ijsbad ging.
"Linde veranderde van koukleum naar krachtige ijskoningin"

17 november 2020

VIVA - artikel
"Ik ga graag op date met mezelf om de relatie met mezelf te eren. Op een soloreis ben ik met mezelf getrouwd waarbij ik mezelf trouw beloofde en goed voor mezelf te zorgen."

14 november 2020

bc-logo-adr-bd.png

Kampioen - artikel & fotoreportage
"Linde van der Heijden (31) uit Tilburg doucht dagelijks koud en zwemt 's winters graag in natuurwater ze geeft ook ademhaling en ijsbadworkshops."

2 januari 2021

BNNVARA - panellid televisieprogramma
Voor een televisieprogramma van BNNVARA werd ik gevraagd om in een panel te praten over grensoverschrijdend gedrag en grenzen eren.

21 november 2017

hotseat-coaching-podcast-TZezqHsY2kv-Wy6
Ontwerp zonder titel-7 2.jpg

Hotseat Coaching - Podcastinterview
In de Hotseat Coaching Podcast van Anne Neijnens en Stephanie Smolders werd ik geïnterviewd over mijn zelfliefdereis, zelfliefdecoaching, grenzen stellen en workshops & retraites die ik organiseer.

21 september 2020

Happinez - Interview
Voor Happinez werd ik geïnterviewd over mijn zelfliefdereis, hoe ik ertoe kwam om met mezelf te trouwen en vertel ik over mijn Zelfliefde Thuisretraites die ik elke maand hou.

september 2021

Ontwerp zonder titel-7 2.jpg
bc-logo-ad.png
lc-logo-viva.png
2309E890-3702-49D8-B66E-C0079CFE6620-e15
Logo_red_black_rgb.png
bottom of page