top of page
E7949980-4443-4BED-BA6A-3F8EB96DFF1F 2.JPG

Transformerend ademtraject

Vanuit zachtheid verbinden met jezelf en blokkades loslaten

Dit ademtraject is voor degenen die op zachte en grondige wijze willen breken met patronen en gedrag wat hen tegenhoudt hun volle potentieel te leven.

 

"Eén ademsessie bij Linde heeft meer voor me gedaan dan 10 jaar therapie" - Lotte M.
 

De sessie wordt gegeven in mijn praktijk in Tilburg

Een adem + coachingsessie duurt 
gemiddeld 3 uur

Begeleid door ervaren ademcoach

Linde heeft al meer dan 4000 mensen begeleid in ademwerk

transformerende ademtraject

3 maanden begeleiding


 

6 sessies, waaronder een privé ijsbadsessie (optioneel)

 

 

Linde's liefdevolle en zachte begeleiding

Breken met patronen die jou belemmeren om je volle potentieel te leven
 

IMG_2178.JPG

Wat doet ademwerk?

Ademwerk biedt heling op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel en spiritueel. Tijdens een ademsessie begeleid ik je in een ademhalingstechniek, waardoor je op een zachte manier in contact komt met jezelf en je gevoelens.

We werken met de verbonden ademhaling waarbij je ademt zonder pauzes tussen in- en uitademing.

Dit leidt tot diepe ontspanning, waardoor je verbinding kunt maken met diepere lagen van jezelf, inclusief emoties die je mogelijk hebt onderdrukt. Wanneer je stressvolle of traumatische ervaringen meemaakt en je jezelf niet toestaat die gevoelens te ervaren, kan dit leiden tot opgeslagen spanning in je lichaam. Dit kan fysieke klachten veroorzaken of ervoor zorgen dat je emoties wegduwt en in je hoofd vlucht.

Door ademwerk kun je weer contact maken met deze diepere lagen van jezelf. In een veilige setting kun je deze gevoelens toelaten, ervaren, verwerken en loslaten. Dit resulteert vaak in een gevoel van opluchting, lichtheid en innerlijke rust na een sessie. Mensen ervaren dat ze beter in contact komen met hun lichaam en gemakkelijker breken met ongezonde patronen.

Ademwerk is diepgaand transformerend, zonder dat we urenlang over het verleden hoeven te praten. We maken verbinding met de wijsheid van jouw lichaam, waardoor al in één sessie grote transformaties mogelijk zijn.

De adem is de sleutel tot verbinden met jezelf

IMG_1398.JPG

Linde van der heijden

Linde heeft meer dan 4000 mensen gecoacht in ademwerk

Mijn naam is Linde van der Heijden ik ben ademcoach en ijsbadtrainer.
Ik heb meer dan 4000 mensen gecoacht in diep ademwerk.

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Ik ben altijd onderzoekend naar hoe ik mensen kan begeleiden naar een ontspannen, krachtig en gelukkig leven. Vanuit die passie ben ik psychologie gaan studeren en heb ik 4 ademcoachopleidingen gevolgd. 

 

In 2015 kwam ik voor het eerst in contact met ademwerk, mijn hele lijf ging tintelen en ademwerk heeft ervoor gezorgd dat ik - na jarenlang afgesloten te zijn geweest van mijn gevoelswereld - weer in contact sta met mijn lijf en mijn emoties.

 
Kenmerkend aan mijn begeleiding is mijn zachte, liefdevolle afstemming in combinatie met de wetenschappelijke kennis over de adem.
Ik vind het zo mooi dat we met de adem onszelf kunnen ontdoen van blokkades en onszelf kunnen helen.
Deze kracht hebben we altijd tot onze beschikking.

De adem helpt je bevrijden van dat wat jou blokkeert om je volle potentieel te leven

reviews

"Linde, wat jij aanbiedt is echt magisch. Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling en mindset werk gedaan, maar wat jij doet gaat zoooo veel dieper omdat je de emotionele laag meeneemt. Je werkt op de laag van mindset, emotie, lichaam en energie. Die combinatie was voor mij echt goud.
Het voelde alsof ik voorheen mezelf aan de oppervlakte aan het schoonpoetsen was en na een paar weken weer tegen dezelfde dingen aanliep. Maar tijdens dit traject zijn we de diepte ingedoken, naar de kern gegaan en daar dingen grondig opgelost.
Ik wist wel dat ik dingen uit mijn verleden nog met me mee sleepte, maar omdat ik mijn hele leven dit al meedraag kon ik niet goed inschatten wat het zou opleveren om op de fysieke en emotionele laag op te schonen.
Al na de eerste twee sessies merkte ik veel meer energie. Ik sta blijer op en heb door de dag heen meer energie en levenslust. Ik zit minder in mijn hoofd. Wat ik ook mooi vind om te merken is dat ik in mijn onderneming me minder laat leiden door meningen van anderen, maar dichtbij mezelf blijf en keuzes maak vanuit mijn hart. Dat levert tot nu toe veel meer verbinding en plezier op! Dankjewel lieve Linde!"

- Manon

"Linde is iemand bij wie ik me echt veilig voel, ik weet dat wat er ook gebeurt, wat ik ook voor emoties ga tegenkomen, dat ze me opvangt en me met veel zachtheid begeleid.

 

De sessies waren allemaal zo anders, maar allemaal even bijzonder. De eerste twee sessies kwam veel verdriet en boosheid naar boven. De laatste twee sessies voelde ik dat er door het loslaten van de zware emoties, ruimte kwam voor lichtheid en heb ik hele bijzondere spirituele ervaringen gehad waarin ik de liefde voor mezelf weer voelde stromen.
Sinds dit traject zit ik veel beter in mijn vel, voel me gelukkiger en ontspannen. Op mijn werk geef ik nu beter mijn grenzen aan en dat is ook een enorme overwinning!

Ik kan een ademtraject bij Linde enorm aanraden!"

- Sylvie

"Toen ik me bij Linde aanmeldde voor mijn eerste ademsessie weet ik nog goed dat ik dacht: “Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen met mij”. En nu, enkele maanden later, kan ik me juist niet meer voorstellen dat ik zo over mezelf dacht. Ik stapte er vrij sceptisch in, wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en of het me überhaupt iets zou brengen. Na de eerste ademsessie merkte ik echter al zo’n shift in mijn lijf en mijn mindset. Het heeft me een reset kunnen geven waardoor ik langzaam mezelf kon ontplooien en uitpluizen. Door dit traject heen heeft Linde alle tijd genomen om aan te sluiten op een manier die bij mij past. Ze neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt. Ik had nooit durven dromen dat ik na een paar maanden mezelf terug zou kunnen vinden, maar door Linde’s begeleiding is me dit wel gelukt. Ik voel me nu beter dan ooit en kan iedereen aanraden om Linde te benaderen voor een ademtraject!"

- Stein Lips

ademtraject

1 intake van 3 uur t.w.v. €497,-


4 adem- en coachingsessies van 3 uur t.w.v. €2388,-

 

 

Privé ijsbadsessie inclusief ademsessie t.w.v. €697,-

Tussentijds appcontact t.w.v. €300,-

Totale waarde: €3882,-


Trajectprijs: €2999,-

Inclusief btw

 

3D1E75D9-A17F-4BF1-8EE5-9C6F2FAE6F49.JPG

meld je hier aan

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om vrijblijvend een gesprek in te plannen om te samen te kijken of dit traject bij je past. 

Dankjewel voor je aanmelding. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

bottom of page