top of page

Woedeworkshop

IMG_4941.JPG

Ingredienten:

Notification Reminder Gradient Feminine Instagram Post-7.png

Meditatie

Notification Reminder Gradient Feminine Instagram Post-7.png

Anger
Release
Breathwork

Notification Reminder Gradient Feminine Instagram Post-7.png

Sharing

Notification Reminder Gradient Feminine Instagram Post-7.png

Jouw JA en jouw NEE claimen

Jouw woede is welkom

Tijdens de woede-workshop bied ik een veilige ruimte om je woede te releasen. 

Boosheid geeft aan dat er over je grenzen heen is gegaan, en door de woede in een gezonde setting te uiten, claim je jouw ruimte terug.

Hierdoor wordt het makkelijker om in de toekomst heldere en duidelijke grenzen aan te geven.

Vaak kennen we woede als een negatieve emotie, wanneer je bijvoorbeeld hebt meegemaakt dat anderen onterecht hun woede op je projecteerden. Dit is laffe en destructieve woede, en daar gaan we niet mee werken. We gaan werken met sacred rage. Met het terugclaimen van je ruimte.

 

De woede workshop biedt ruimte om opgekropte woede op een veilige manier te releasen.

Er wordt een stimulerende setting gecreëerd waarin je in contact kan komen met jouw boosheid, maar we gaan niks forceren. Als er andere emoties naar boven komen, is dat ook helemaal welkom.

We gaan niet in het wild zomaar lopen schreeuwen en doen alsof we boos zijn. We creëren een setting waarin jouw authentieke emoties naar boven kunnen komen, zodat het getransformeerd kan worden. Jezelf bevrijden van zware emoties, zodat je weer lichter door het leven kan. En jouw kracht terug claimen.

Woede laat zien waar een grens is overschreden.
Door deze woede op een gezonde manier te uiten, claim je deze ruimte weer terug.

LindeStrand-34.jpg
IMG_3861.JPG
IMG_3862.JPG
Wie  is Linde?

Mijn naam is Linde van der Heijden, ik ben een ademcoach met een achtergrond in psychologie en theater.
Ik heb meer dan 2000 mensen gecoacht in diep ademwerk en sta erom bekend om grote transformaties teweeg te brengen.

Voor mij staat voorop dat er een veilige setting wordt gecreëerd wanneer je iets spannends gaat doen, of dat nu een woedeworkshop is of in een ijsbad stappen, alleen als je je veilig voelt kan je echt transformeren.

In mijn jeugd en later als volwassene heb ik meerdere traumatische gebeurtenissen meegemaakt. 
Ik heb mezelf helemaal binnenstebuiten gekeerd om pijn uit het verleden te helen, eerst in therapie, daarna buiten de gebaande paden in ademwerk, koudetraining, lichaamswerk en uiteindelijk door opleidingen te volgen zodat ik de heling die ik heb gevonden door kan geven aan anderen.

Ik weet hoe het is om je klein te voelen. Dat het spannend kan zijn om voor jezelf op te komen.

Door de woede die ik niet durfde te uiten in mijn jeugd, hield ik mezelf klein. Ik wist niet waar mijn grenzen lagen of hoe ik deze moest aangeven.
Pas toen ik in een veilige setting de woede die opgeslagen zat in mijn lijf kon releasen, heb ik mijn grenzen hersteld. Nu kan ik makkelijk mijn grenzen voelen en aangeven.

Deze transformatie geef ik graag door.

Jij bent welkom met alles wie jij bent. Met jouw woede, jouw kracht, jouw verdriet, jouw kwetsbaarheid, jouw liefde, jouw licht.
Door onze donkere stukken aan te kijken, kunnen we deze naar het licht brengen.

Meet the team

Tijdens de workshop staat een team van maar liefst 8 ademcoaches voor je klaar om je te begeleiden en support te bieden tijdens de workshop. 
De groepen houden we klein, maximaal 12 deelnemers. Per twee deelnemers staat één coach helemaal voor je klaar.

LindeStrand-19.jpg

15% korting

IMG_5987.JPG

Hoe ziet de dag eruit?

10:30                 Kennismaking
11:30                  Bewegings-Meditatie
11:45                  Jouw "JA" en jouw "Nee" Claimen
12:30                 Lunch pauze
13:30                 Sharing circle
14:00                 Anger Release Ademsessie
15:30                 Einde ademsessie
16:00                 Sharing in groep
16:30                 Afsluitende zachte meditatie
17:30                 Einde
E2BD643C-A39F-49C6-93CC-32C214498725_edited.png
0EFE37DD-1AA1-463E-873D-B484AD94ADAC.jpeg

Praktisch:

Datum:           7 oktober 2023
Tijd:                 10:30 - 17:30
Locatie:          Meditatiehuis Het Zonnelicht in Tilburg
Ticket:            €297,- tot 11 september Early Bird €257,-

 

Ervaringen

"Wat was het fijn vandaag! Je hebt zo'n open, warme en veilige ruimte gecreëerd. Hartverwarmend 🔥💖

De spaceholders waren ook fantastisch om erbij te hebben. Dankzij Maikel kon ik dieper bij mijn emotie komen en kon ik een heel stuk verdriet weer loslaten. Ook je afspeellijst hielp daarbij!

Heel heel heel erg dank je wel voor vandaag. Ik ben nog lekker aan het zweven en nagenieten. 🥰"
- Annette van Norel

"Wat een verlossing was deze workshop! Ik ben diep onder de indruk van hoe Linde het programma in elkaar heeft gezet en hoe veilig de setting is.

Linde en haar begeleiders zijn er helemaal voor je waardoor je jezelf ook durft te laten gaan.

Ook mijn grote complimenten voor alle faciliteiten. Het is een erg fijne plek waar je aanwezig bent en we hebben genoten van een heerlijke lunch. 

Mijn woede is flink losgekomen en daar ben ik Linde, haar team en de andere deelnemers erg dankbaar voor. Bij Linde gebeurt het!!!"

- Linda Werdmuller

"Dank voor een supermooie en waardevolle workshop! Ik ben een van die mensen die er stiekem een beetje tegenop zag vanwege het thema, maar ik was er ook nieuwsgierig naar. Vandaar dat ik me in een dappere bui toch had opgegeven.  Het was een bijzondere - en nieuwe - ervaring voor mij om zoveel kracht te voelen in m’n ja’s en nee’s. Die kracht kende ik nog niet zo goed, en het geeft me veel power om te weten dat ik niet alleen maar ‘aardig’ en ‘meebewegend’ ben, maar ook kan brullen, stampvoeten en vechten als een leeuw ;-) Dat ga ik dan ook zeker vaker doen haha! Na de workshop voelde ik me stevig gegrond en heel sterk.  En zo voel ik me vandaag nog steeds.  De dag zelf was ook weer top georganiseerd. Mooie plek, heerlijke lunch, alles klopte helemaal. De groep voelde ook heel veilig, en ik voelde me gezien en gedragen door jou en de andere coaches. Special thanks aan Nadine die zo’n liefdevolle en ondersteunende spaceholder was tijdens mijn ademreis. Die persoonlijke begeleiding maakte het superveilig, en daardoor durfde ik me ook echt te laten vallen in het onbekende.  Ik gun andere mensen die net als ik een beetje aan het nice girl (of boy) syndroom leiden ook deze mooie ervaring, dus voor hen hoop ik van harte dat je de woede workshop blijft aanbieden - in welke vorm dan ook!" ​ - Annalot

"De workshop heb ik als heel leerzaam en powerfull ervaren. De dag is voorbij gevlogen! De ademwerksessie vond ik heel bijzonder: door de kracht van de groep - en natuurlijk ook door jullie goede begeleiding - voelde ik mij vrij om mijzelf te uiten. En na een tijdje merkte ik dat het goed was, ik voelde een big smile opkomen en werd niet meer geraakt door de emoties die de andere deelnemers aan het releasen waren. Ik voelde op dat moment heel sterk “dit is van jullie, hier hoef ík niks mee”. Dat was voor mij een doorbraak, echt een heel mooi moment! En daarna was ik echt even helemaal outer space door het effect van het ademwerk in combinatie met die fantastische muziek die je had opgezet. En vannacht heb ik serieus 12,5 uur geslapen, helemaal knockie! Dank je wel voor de krachtige workshop en de veilige setting die je hebt gecreëerd, en ook dank je wel voor de mooie begeleiding van jouw topteam en natuurlijk ook een dank je wel aan de overige deelnemers voor hun openheid en de verbinding." ​ - Manon

Tickets
Woedeworkshop 7 oktober

 • Woede workshop
  Woede workshop
  za 07 okt
  Tilburg
  07 okt 2023, 10:30 – 17:30
  Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland
  07 okt 2023, 10:30 – 17:30
  Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland
  Anger Release Breathwork
Anker 1

Het was magisch, bevrijdend, troostend en opluchtend

- Liesbeth

Veelgestelde vragen

Moet ik boos worden of schreeuwen tijdens de workshop?
Tijdens de workshop wordt niks van je verwacht, je hoeft niets te presteren of "goed te doen" jouw woede is welkom, maar als andere emoties naar boven komen is dat ook helemaal welkom. Met ons team staan we voor je klaar om je liefdevol te begeleiden en steunen in wat er ook bij je naar boven komt.

Gaan we woede bewust opwekken?

Er wordt een stimulerende setting gecreëerd waarin je in contact kan komen met jouw boosheid, maar we gaan niks forceren. Als er andere emoties daarboven komen, is dat ook helemaal welkom
We gaan niet in het wild zomaar lopen schreeuwen. En we gaan niet doen alsof we boos zijn. 
We creëren een setting waarin jouw authentieke gevoel/woede naar boven kan komen, zodat het getransformeerd kan worden. 

Wat is ademwerk?
Ademwerk brengt heling op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel niveau. Tijdens de ademsessie werken we met een verbonden ademhaling. Dit betekent dat je gaat ademen zonder pauzes tussen je in -en uitadem. Dit zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning of trance-staat komt. Hier vanuit kan je makkelijk contact maken met diepere lagen in jezelf. Met jouw krachtige levensenergie en ook met emoties die nog opgeslagen zitten in je lichaam. Door deze in veilige setting te doorvoelen en uiting aan te geven, kan je jezelf verlossen van pijn en doorbreken met ongezonde patronen die voortvloeien uit deze pijn.
Mensen voelen zich na ademwerk vaak opgelucht, lichter, vrij en meer in het leven staan.

Hoe voel ik me na de workshop?
Dat zal voor iedereen anders zijn. Uit ervaring blijkt dat wanneer je emoties die zitten opgeslagen in je lijf kan loslaten, dat dat enorm oplucht.


Dingen die kunnen gebeuren:
- Je voelt je veiliger in je lichaam
- Het voelt alsof je kilo's lichter bent

- Je kan van nature, zonder erover na te hoeven denken, makkelijker en duidelijk "nee" zeggen
- Je voelt je sterker

- Je voelt je gelukkiger
- Je kan meer aanwezig zijn in je lichaam

- Je voelt je vrijer in verbinding met anderen

Veel mensen merken dat ze door een pantser heen breken van beperkende overtuigingen en gedragingen die hen tegenhouden om vrij en gelukkig te leven. 


Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die met woede wil werken. 
Als je voelt dat er iets gaat kriebelen bij het idee woede los te mogen laten.

 

Voor wie is deze workshop NIET?

Je kan niet meedoen aan de workshop wanneer:
Je last hebt van actief trauma of PTSS. Jezelf regelmatig overspoeld voelt door dingen die je in het verleden hebt meegemaakt. 
Wanneer je psychotisch bent.
Wanneer je zwanger bent.

Om jouw veiligheid en die van de groep te waarborgen zal ik deelnemers waar ik nog niet eerder mee heb gewerkt in voorgaande workshops, telefonisch contacteren voor de workshop om te kijken of deze workshop een match voor jou is waar je nu staat in je proces.

Voor hoeveel mensen is plek tijdens de workshop?

Er is voor maximaal 12 deelnemers plek.

En er zijn 8 ademcoaches (waaronder ik) die de sessie begeleiden. Je wordt echt gedragen tijdens deze workshop.

Voor mij was het een topdag ik had een doorbraak en liep voldaan, krachtig en energiek de ruimte uit. Er waren vele oefening die me hielpen aarden, maar ook verbinden met mijn (opgekropte) emoties en trauma’s. Deze emoties mochten er gewoon zijn, alles mocht loskomen, heel fijn. 

 

Deze workshop is echt een aanrader om in je kracht te komen te staan, in een fijne veilige groep al je woede er lekker uitgooien onder gedegen begeleiders.

 

 

Dankjewel Linde en de begeleiding om me verder te helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vond het heel waardevol. En ik voel ook trots dat ik mezelf heb toegestaan en toegelaten om dit te uiten. 

- Alia

bottom of page