top of page
Anker 1

Ervaar jouw kracht in een ijsbad

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

In één dag klaargestoomd voor het ijsbad

Word begeleid door een ervaren instructeur

Wil jij...

Je krachtig & energiek voelen

Trainen met de kou geeft je energie! In eerste instantie omdat je lichaam een heleboel gelukshormonen aanmaakt in een ijsbad. Op de lange termijn omdat je je bloedvatenstelsel traint waardoor je meer energie overhoudt. 
Het geeft een enorm krachtig gevoel om jezelf bloot te stellen aan de elementen en te ervaren dat je sterk genoeg bent om een ijsbad te trotseren.

Vanuit veiligheid jezelf uitdagen & op een gezonde manier omgaan met stress

Een ijsbad is een uitdagende situatie, de meeste mensen hebben de neiging om op stressvolle momenten te verstarren, terwijl de kunst is om aanwezig te blijven in het moment en met het ongemak kunnen zijn. Ik zorg in mijn workshops voor een veilige sfeer waardoor je met de juiste focus zelfs kan ontspannen in het ijs! Hierdoor lukt het in het dagelijks leven ook makkelijker ontspannen te blijven in stressvolle situaties.

Ja dit wil ik!

Je immuunsysteem boosten

Het is wetenschappelijk bewezen dat trainen met de kou, adem & focus je immuunsysteem een boost geeft. Hierdoor ben je minder vatbaar voor virussen en wordt je minder snel ziek.
Tijdens de workshop boost je je immuunsysteem en leer je hoe je hier ook thuis mee aan de slag kan gaan.

IJsbad workshop: Events List

Wat ga je ervaren tijdens een ijsbadworkshop?

Je gaat ervaren dat je veel krachtiger bent dan je denkt. Jouw volle potentieel aanboren.

Je leert transformerende ademtechnieken die je laten verbinden met jouw levensenergie

Veel persoonlijke aandacht & ruimte voor dat wat jij deze dag wilt transformeren. 

Een veilige bedding. Vanuit zelfliefde en zachtheid jezelf uitdagen. 

F0F5D846-D321-4738-8D36-FE4B6967C0DD.jpe

reviews

WhatsApp Image 2022-02-14 at 21.35.19 (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-14 at 21.35.19 (4).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-14 at 21.35.19.jpeg
6D2CE24A-420C-4479-9AD5-F3953E4F6FDD.jpe

Zo ziet een ijsbadworkshop eruit

10:00    Kennismaking & intentie zetten

11:00    Ademsessie die je lichaam optimaliseert voor het ijsbad

11:30    Uitleg wetenschap hoe trainen met kou, adem & focus je immuunsysteem verbetert

12:00    Diep transformerende ademsessie (dit wordt vaak als het hoogtepunt van de workshop ervaren!)

13:00    Mindset training

14:00    Één op één coaching in het IJsbad

14:45    Verankering van alle transformaties tijdens de workshop door ademoefening 

15:00    Afsluiting met soep & hapjes

Naar beschikbare data
IJsbad workshop: Citaat

Unieke locatie

De workshop wordt gegeven in een prachtig Meditatiehuis in Tilburg. Zodra je door de houten poort naar binnen loopt kom je in de Japanse tuin in een oase van rust. 

E2BD643C-A39F-49C6-93CC-32C214498725.jpe
0EFE37DD-1AA1-463E-873D-B484AD94ADAC.jpe
WhatsApp Image 2022-05-03 at 1.15.50 PM.jpeg
DF7C123D-52E7-4DEE-88F0-DFCFFF11A461.jpe
IJsbad workshop: Recensies
IJsbad workshop: Contact

Linde heeft al meer dan 350 mensen gecoacht in een ijsbad

29C67E8A-DABB-487E-ABC3-4708DEE79B97.jpe

Waarom een ijsbadworkshop bij Linde Jelena uniek is

Kenmerkend aan een workshop bij Linde is persoonlijke aandacht, verbinden met jezelf en vanuit daar de uitdaging opzoeken.
Linde traint al 7 jaar met de kou, is ademcoach, zelfliefdecoach en heeft meer dan 2000 mensen in een ijsbad begeleid.
Er staan altijd minimaal 3 coaches op een groep van 12 deelnemers zodat er alle ondersteuning is voor jouw transformatieproces.  Alles is welkom tijdens een workshop,  jouw kwetsbaarheid en jouw immense kracht!
Linde is ook ademcoach en zal twee transformerende ademreizen begeleiden. Waarbij er heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kan plaatsvinden.
Zodat jij naar huis gaat met een nieuw vertrouwen in jezelf, datgene hebt los kunnen laten wat jou niet meer dient, en vol nieuwe energie zit!

 

Linde heeft meer dan 2000 mensen gecoacht in een ijsbad

21E1BB05-83E1-4271-88C0-60DA3EB193BE.JPG
B17ABED0-5A43-4FF2-9797-20EFB7DD859F 2.JPG
Naar beschikbare data

"Ik vond het één van de meest bijzondere ervaringen die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Dankjewel voor jouw begeleiding en liefde die je met de wereld deelt."
- Nikki Pommer 

beschikbare data

- Ellen van Aken

WhatsApp Image 2022-06-30 at 12.27.31 PM.jpeg
€197,-
Beschikbare data & tickets

 • IJsbad workshop
  IJsbad workshop
  Uitverkocht
  za 18 nov
  18 nov 10:00 – 15:00
  18 nov 10:00 – 15:00
  Uitverkocht
 • IJsbadworkshop
  IJsbadworkshop
  za 02 dec
  02 dec 10:00 – 15:00
  02 dec 10:00 – 15:00
  IJsbad, ademwerk & focus
 • IJsbad workshop
  IJsbad workshop
  Uitverkocht
  za 23 sep
  23 sep 10:00 – 17:00
  23 sep 10:00 – 17:00
  UITVERKOCHT
 • Ik vind het spannend om mee te doen, is dat normaal?
  Yes, een flinke dosis gezonde spanning is ontzettend normaal! Dat is precies waar de groei ligt, het aangaan van een uitdaging die je super spannend vindt. De meeste mensen die interesse hebben voelen direct een JA! En tegelijkertijd een iieehhh dit is zoo spannend! Dit is heel normaal. Je bent bij mij in veilige handen, ik creëer een veilige setting waarin je kan groeien en leren. Je wordt stap voor stap meegenomen in alle oefeningen. Je wordt nooit gepusht om over je grenzen heen te gaan. Je hebt eigenaarschap over jouw groei. Jij bepaal hoe ver je gaat.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, je kan in vier termijnen maandelijks €525,- exclusief BTW betalen. Of je betaalt in één keer het volledige bedrag van €1999,- exclusief BTW. Let op, deze prijs is op basis van het Super Early Bird tarief, dit is geldig t/m 22 september. Daarna gaat de prijs omhoog naar €2449,-
 • Moet ik sportief zijn om mee te kunnen doen?
  Nee, je hoeft niet sportief te zijn. Minimale vereiste is dat je 1,5 uur aan één stuk kan lopen door heuvelachtig landschap.
 • Moet ik al veel ervaring hebben met koudetraining?
  Nee dat hoeft niet. Deze reis kan gevolgd worden door mensen die net zijn begonnen met koudetraining zoals koud afdouchen. En is ook geschikt voor mensen die al ruime ervaring hebben met de kou zoals ijsbaden of winterzwemmen. Linde houdt goed rekening met ieders niveau en maakt een programma dat op elk niveau precies uitdagend genoeg is. Minimale vereiste is dat je een week voor de Winter Retreat 1 minuut koud afdoucht.
 • Wat is inbegrepen bij de retreat?
  Alle workshops, overnachting, 3 maaltijden per dag van een privé chef, sauna, transfer van en naar luchthaven Stockholm Arlanda - en natuurlijk een onvergetelijke ervaring! De vlucht is niet inbegrepen, deze dien je zelf te boeken.
 • Hoe laat moeten mijn vluchten arriveren en vertrekken?
  Op de dag van aankomst op 6 februari, zorg dat je vlucht voor 16:30 aankomt . Op de dag van vertrek op 11 februari wordt je om 15:00 afgezet op het vliegveld, zorg dat je een vlucht boekt na 17:00.
 • Waar vind ik vliegtickets en waar vlieg ik naartoe?
  Je boekt een vlucht naar en van Stockholm Arlanda in Zweden. De transfer van de luchthaven naar het retraitecentrum wordt geregeld. Er is een pick-up op Stockholm Arlanda op 6 februari om 17:00 Zorg dat jouw vlucht uiterlijk om 16:30 landt in Stockholm De drop off op het vliegveld is op 11 februari om 15:00 Zorg ervoor dat jouw vlucht op z'n vroegst om 17:00 vertrekt vanaf Stockholm Op www.momondo.nl kan je vliegtickets uitzoeken. Als je de luchthavens en data hebt ingevuld en op zoeken klikt, komen alle mogelijke vluchten voorbij. Links in het menu kan je via een schuifbalk aangeven hoe laat de vlucht moet vertrekken - dit zoekt makkelijker.
 • Waar overnacht ik?
  Je verblijft in een rustig retraitecentrum, gelegen aan een prachtig meer middenin de Zweedse natuur. Het centrum is omringd door bossen en beschikt over een drijvende sauna op het water. Er zijn twee ruime yogazalen, een gezellige woonkamer, eetruimte en ruime veranda. Je slaapt in een comfortabele gedeelde kamer met slechts één kamergenoot. Er zijn gedeelde badkamers. Een privé kamer boeken is ook mogelijk tegen een bijbetaling van €250,- De privékamers zijn beperkt beschikbaar.
 • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
  Als je zwanger bent, dan is een groot gedeelte van de oefeningen niet geschikt voor je. Je kan niet mee winterzwemmen en een gedeelte van de ademoefeningen zijn ook niet geschikt voor je. Ik raad bij zwangerschap deze reis af.
 • Wanneer kan ik niet mee op reis? Wat zijn de contra-indicaties?
  Je kan niet mee op Winter Retreat wanneer: Je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud hebt. Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden: Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Bij twijfel, neem contact met me op info@lindejelena.com
 • Wat moet ik meenemen?
  Je ontvangt na aanmelding een e-mail met een volledige paklijst. Denk aan zwemkleding, wandelschoenen, warme kleding en sportkleding.
 • Ik heb een voedsel allergie, kan daar rekening mee worden gehouden?
  Tijdens de retreat gaat een privé chef mee die vegan en glutenvrij kookt. Als je andere allergieën hebt kan je dit van tevoren aangeven en kunnen we hier rekening mee houden.
 • Hoe ziet het programma eruit?
  Het programma wordt afgestemd op de energie van de groep. Elke dag zal er voldoende afwisseling zijn tussen actie, ontspanning en vrije tijd. Het programma vind overdag plaats. In de avond ben je vrij, om bijvoorbeeld te genieten in de sauna.
 • Hoe kan ik me voorbereiden op de reis?
  Via de mail ontvang je meer informatie over de voorbereiding. Zorg dat je minimaal één week voor de reis begint, start met één minuut koud afdouchen.
 • Kan ik na deze reis ook zelf ijsbadworkshops geven?
  Na deze reis ben je nog niet gecertificeerd. MAAR, Linde biedt wel een certificeringsweekend aan als je deze reis hebt gevolgd. Voor €249,- exclusief BTW volg je een certificeringsweekend op 30 en 31 maart 2024. Stuur een mail naar info@lindejelena.com als je je hiervoor wilt aanmelden. Tijdens dit extra weekend in maart ga je de kennis geleerd tijdens de Winter Retreat zelf toepassen. En ga je oefenen met het trainen van andere deelnemers.
 • Hoe groot is de groep?
  In tegenstelling tot andere winterreizen, waar grote aantallen deelnemers zich aanmelden - zo'n 100 tot 1000 deelnemers per week - blijft deze groep klein. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Er gaan maximaal 18 deelnemers mee.
 • Wat zijn de voordelen van koudetraining & ademwerk?
  Koudetraining boost je immuunsysteem en maakt je lichaam energieker en gezond Je leert op een positieve manier omgaan met stress Het boost je humeur & gemoedstoestand. Je maakt ontzettend veel gelukshormonen aan in het ijsbad Je krijgt het minder snel koud Ademwerk zorgt ervoor dat stress en pijnprikkels minder intens bij je binnenkomen Ademwerk brengt heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je gaat ervaren dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt!
 • Ik vind het spannend, kan iedereen dit?
  Ja, elk gezond mens is in staat om in een ijsbad te gaan. Ik heb al meer dan 1000 mensen in het ijsbad gecoacht en dat is iedereen gelukt. Tijdens de workshop wordt je in 5 uur met veel aandacht voorbereid op het ijsbad. Uitgebreide ademoefeningen vooraf zorgen ervoor dat pijn- en stressprikkels minder intens binnenkomen, hierdoor is het ijsbad makkelijker te dragen. En je leert met welke mindset & ademhaling je de kou het beste kan trotseren. De workshops van Linde staan er om bekend dat er aandacht wordt besteed aan het creëren van een veilige sfeer waardoor je vol vertrouwen de uitdaging aangaat. Je wordt één op één gecoacht wanneer jij het ijs in gaat. Jij kan dit! Ben je niet gezond? Kijk dan bij de vragen hieronder voor gezondheidsklachten waarbij je extra waakzaam moet zijn.
 • Ik ben zwanger kan ik meedoen met een workshop?
  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Nee, helaas kan je dan niet meedoen met een ijsbadworkshop. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij een workshop na je zwangerschap.
 • Wanneer kan ik niet in een ijsbad? - Wat zijn de contra-indictaties?
  De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud. Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden. Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten.
 • Waar wordt de workshop gegeven?
  De workshop wordt gegeven in meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G in Tilburg Het meditatiehuis is een oase van rust middenin de stad. Een Japans meditatiehuis omringt door een Japanse privétuin waar het massief houten dompelbad staat. Het Zonnelicht - Tilburg In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/
 • Hoe groot zijn de groepen?
  Tijdens de workshop zijn we met 12 deelnemers. Op deze groep staan we met 3 tot 4 coaches voor jou klaar. Dit is een erg kleine groep in vergelijking met andere ijsbadworkshops. Dit doe ik zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is. Je wordt ook echt 1 op 1 in het ijsbad gecoacht zodat je jouw moment in het ijs helemaal kan claimen. Jouw transformatie staat centraal.
 • Wat moet ik meenemen?
  Doe makkelijk zittende kleding aan en neem verder mee: - Badkleding - Handdoek - Slippers - Eventueel een badjas

"Deze workshop is een waardevol, onvergetelijk en levensveranderend cadeau aan jezelf"
- Scarlet Poppelier

Ik wil ook in een ijsbad
bottom of page