top of page
master of the elements-7.png

embody the elements

Wakker een oerkracht in jezelf aan.


In 6 dagen een reis langs de elementen, lopen over vuur, dompelen in ijsbaden verbinden met de natuur en ademwerk. 

 

Leer volledig vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en ontwikkel een onwrikbaar vertrouwen in jezelf.

De elementen:
Wandelen in het bos
Verbinden met
de natuur
IMG_1405.jpg
IJsbaden
IMG_5486_edited_edited.jpg
Transformerende ademsessies
BBBEC618-7990-44A7-A70A-FFC4239F1913 kopie.jpeg
Vuurlopen
EmbodiedLeadershipJaarprogramma-Trouwenmetjezelf(telefoonkwaliteit)-267.jpg
Samenkomen met gelijkgestemden

Ben jij klaar om jouw oerkracht aan te boren en een onwankelbaar vertrouwen in jezelf te krijgen?

Deze retraite is voor jou wanneer je:

 

Jouw ware kracht wilt leren kennen

jezelf wilt uitdagen voorbij de grenzen die je voor mogelijk hield


Uit je hoofd wilt komen en verbinden met je lijf

je angsten wilt overwinnen

Volledig leren vertrouwen op de stem van je intuïtie

Zelf het kompas wilt worden van jouw leven

een onwankelbaar vertrouwen in jezelf wilt verankeren

 

en wilt verbinden met gelijkgestemden

 

IMG_5933.jpg
Linde heeft meer dan 3000 mensen begeleid 
in het trotseren van de elementen

Wat gaan we doen?

Naast de aankomst dag en dag van vertrek, staat Elke dag  een ander element centraal

Ijsbad
In het ijsbad kom je in contact met jouw oerkracht. Het ijsbad vraagt een combinatie van lef en overgave en leert je draagkracht ontwikkelen middenin de uitdaging. Het bouwt het vertrouwen in je dat je alles aan kan wat het leven ook op je pad gooit.

ademwerk
Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Tijdens de retraite zullen we meerdere krachtige ademtechnieken toepassen om dat wat jou belemmerd los te laten en te transformeren, een natural high te ervaren en met je innerlijke wijsheid te verbinden.

 

verbinden met de natuur

De natuur leert je vertragen en verstillen. Uit de ratrace en ervaren hoe weldadig het is als alle ruis verdwijnt. Welke antwoorden en welke wijsheid komt er naar boven wanneer alle afleiding wegvalt?

vuurloop
De vuurloop leert je jouw energie kanaliseren zodat je in staat bent het ondenkbare te doorstaan. Je gaat ervaren dat je krachtiger bent dan je denkt en leert glashelder luisteren naar de stem van je intuïtie.

And a lot more magic
Nog een heleboel meer magische ervaringen en verrassingen staan op het programma..

 

29C67E8A-DABB-487E-ABC3-4708DEE79B97.jpeg

Linde jelena

Linde heeft meer dan 3000 mensen getraind in het trotseren van de elementen

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Ik ben altijd onderzoekend naar hoe ik mensen kan begeleiden naar een ontspannen, krachtig en gelukkig leven
Vanuit deze passie ben ik psychologie gaan studeren en heb ik vier verschillende ademcoachopleidingen gevolgd. Opleidingen gevolgd in koudetraining, vuurlopen, leiderschap en somatisch traumawerk.

Jarenlang leefde ik in mijn hoofd. Dit voelde veilig, dan hoefde ik niet te voelen. Ik heb in mijn leven veel heftige dingen meegemaakt. Lange tijd dacht ik dat het krachtig was om dit weg te stoppen en er niet naar te kijken of het te doorvoelen. Tot teveel tegenslag zich opstapelde en ik niet anders kon dan er dwars doorheen gaan.


Het werken met de elementen heeft me de grootste heling gebracht.

In het ijswater ging ik mijn lijf weer voelen en leerde ik dat het veilig is om in mijn lichaam aanwezig te blijven wanneer dingen stressvol en uitdagend worden.
Door te trainen met de kou ontwikkelende ik een oervertrouwen in mezelf en mijn kracht.
Ademwerk zorgde ervoor dat ik stopte met piekeren, analyseren en controle houden, maar hielp me op zachte wijze verbinden met mijn gevoel en emoties.

De natuur leerde me vertragen en door stiltretraites in de natuur door te brengen, leerde ik content zijn met mezelf als alle afleiding en ruis wegvalt.
Het vuur leerde mij glashelder afstemmen op de stem van mijn intuïtie. En leerde mij hoe ik mijn energie kan kanaliseren zodat we tot zoveel meer in staat zijn dan we denken! 

Met mijn kennis van het zenuwstelsel en liefdevolle begeleiding laat ik mensen met gemak ontspannen in uitdagende situaties. Want hoe veiliger je je voelt tijdens een uitdaging, hoe groter de transformatie en groei. Het trotseren van de elementen heeft mijn leven veranderd. Sindsdien leef ik op mijn voorwaarden, durf ik spannende keuzes te maken en vertrouw ik op mezelf en mijn lijf.  Dat vertrouwen en die kracht geef ik graag door aan anderen!

 

Linde is o.a. bekend van:

4.png
1.png
3.png
2.png
Are you ready to step into your power-33.png

De locatie

Je verblijft op retraitecentrum Athanor, een unieke locatie in de Achterhoekse natuur. Het centrum is omringd door uitgestrekte natuur en beschikt over een sauna.

Er zijn twee ruime yogazalen, een warme woonkamer, eetruimte en een groot priveterrein met een boomgaard en een steencirkel.
Je slaapt in een comfortabele gedeelde kamer met slechts één kamergenoot. Of je boekt optioneel een eenpersoonskamer. Door de warmte en liefde die deze plek uitstraalt, voel je je snel thuis.

Athanor_820x316.jpg
EmbodiedLeadershipJaarprogramma-Trouwenmetjezelf(telefoonkwaliteit)-26.jpg

"Ik heb al best wat gedaan aan zelfontwikkeling, maar dit was allemaal mindset. Ik voelde dat ik graag iets met mijn lichaam wilde doen. Ik wilde stappen zetten buiten mijn comfortzone op een liefdevolle manier en meer verbinden met gelijkgestemden.

 

Wat het me heeft opgeleverd is veel meer inzicht in mezelf.  En dat ik mijn intuïtie en gevoel nog meer kan voelen en volgen. Daar kregen we praktische tools voor aangereikt. 
In ben zachter in mijn oordeel naar mezelf en naar anderen en heb een diep verankerd vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik heb dingen gedaan waarvan ik van tevoren tegen mezelf zei dat kan ik nooit. Bijvoorbeeld het ijsbad, de pijl breken en over vuur lopen. Ik voel beter aan wat ik in een stresssituatie kan doen en kan dan dichter bij mijn gevoel blijven. Ik voel me lichter, maar stop het donker niet weg. Van anderen hoor ik ook dat ze die zachtheid en openheid en daardoor een diepere verbinding voelen.

Grappig: ik doe ook aan partnerdans zoals bachata en kizomba en mijn danspartners voelen een veel diepere connectie.

Het heeft me inzichten gegeven in bepaalde patronen en dingen laten verwerken. Bijvoorbeeld welke patronen me tegenhouden om mijn droomleven te leiden en waar deze vandaan komen. Daarbij ben ik dieper gegaan dan ooit daarvoor! En heb ik een aantal patronen, die ik mijn hele leven al heb, helemaal omgedraaid!

Daarnaast heb ik me nog nooit zo geaccepteerd, gedragen en vertrouwd gevoeld."

- Daniek Nelissen 

Praktisch

Data:
1 t/m 6 september 2024


Aankomst 1 september om 20:00

Vetrek 6 september om 16:00

Locatie:

Retraitecentrum Athanor in Lochem
 

Early Bird t/m 31 December 2023
€2500,- incl btw

Regular Bird na 31 December
€3500,- incl btw

Prijs is inclusief alle trainingen, overnachting, maaltijden, gebruik van sauna en natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

Tot en met 31 december 2023 Early Bird €2500,- 
of vijf termijnen van €520,- 

BBBEC618-7990-44A7-A70A-FFC4239F1913 kopie.jpeg
EmbodiedLeadershipJaarprogramma-Trouwenmetjezelf(telefoonkwaliteit)-13.jpg

Woorden schieten tekort om te uiten hoe dankbaar ik ben voor dit programma.
Ik heb echt weer vanuit mijn hoofd in mijn lijf kunnen landen. Ik sta veel meer in verbinding met mijn gevoel. Ik heb weer ervaren dat mijn gevoel en intuïtie sterk zijn ontwikkeld en dat ik daar terug naar mag luisteren. Dat spiritualiteit niet oozie woozie is, maar juist thuiskomen is in mijn binnenwereld.
Ik merk dat ik mezelf weer heb teruggevonden. Mijn mannelijke energie stroomt weer beter, ik ben assertiever, ondernemender en sta meer “aan”. Mijn spirituele en vrouwelijke kant heeft ook meer ruimte gekregen in mijn leven. Ik voel me meer verbonden met mijn gevoel en intuïtie

- Mariken van Muilwijk

 

EmbodiedLeadershipJaarprogramma-Trouwenmetjezelf(telefoonkwaliteit)-287.jpg
1.png

Reserveer jouw plek

Anker 1


- 6 dagen een unieke reis langs de elementen

- Zeer ervaren en betrokken trainers


- Veel persoonlijke aandacht in een kleine groep


- 6 Dagen jouw innerlijke kracht aanboren


- 4 Transformerende elementen


- Heerlijk voedzaam eten van privéchef


- Gebruik van de sauna


- Verblijf op een unieke locatie middenin de natuur
 

Embody the Elements
1 tot en met 6 september

Tot en met 31 december 2023 €1000,- korting 

 • Ik vind het spannend om mee te doen, is dat normaal?
  Yes, een flinke dosis gezonde spanning is ontzettend normaal! Dat is precies waar de groei ligt, het aangaan van een uitdaging die je super spannend vindt. De meeste mensen die interesse hebben voelen direct een JA! En tegelijkertijd een iieehhh dit is zoo spannend! Dit is heel normaal. Je bent bij mij in veilige handen, ik creëer een veilige setting waarin je kan groeien en leren. Je wordt stap voor stap meegenomen in alle oefeningen. Je wordt nooit gepusht om over je grenzen heen te gaan. Je hebt eigenaarschap over jouw groei. Jij bepaal hoe ver je gaat.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, je kan in vier termijnen maandelijks €650,- Of je betaalt in één keer het volledige bedrag van €2499,-
 • Moet ik sportief zijn om mee te kunnen doen?
  Nee, je hoeft niet sportief te zijn. Minimale vereiste is dat je 1,5 uur aan één stuk kan lopen door heuvelachtig landschap.
 • Moet ik al veel ervaring hebben met koudetraining?
  Nee dat hoeft niet. Deze reis kan gevolgd worden door mensen die net zijn begonnen met koudetraining zoals koud afdouchen. En is ook geschikt voor mensen die al ruime ervaring hebben met de kou zoals ijsbaden of winterzwemmen. Linde houdt goed rekening met ieders niveau en maakt een programma dat op elk niveau precies uitdagend genoeg is. Minimale vereiste is dat je een week voor de Winter Retreat 1 minuut koud afdoucht.
 • Wat is inbegrepen bij de retreat?
  Alle workshops, overnachting, 3 maaltijden per dag van een privé chef, sauna, transfer van en naar luchthaven Stockholm Arlanda - en natuurlijk een onvergetelijke ervaring! De vlucht is niet inbegrepen, deze dien je zelf te boeken.
 • Hoe laat moeten mijn vluchten arriveren en vertrekken?
  Op de dag van aankomst op 11 februari, zorg dat je vlucht voor 15:00 aankomt. De pick up met de bus is om 16:00. Het is fijn als je vlucht ruim op tijd aankomt, zodat je voldoende tijd hebt om je bagage te pakken. Op de dag van vertrek op 16 februari wordt je om 15:30 afgezet op het vliegveld, zorg dat je een vlucht boekt na 17:30.
 • Waar vind ik vliegtickets en waar vlieg ik naartoe?
  Je boekt een vlucht naar en van Stockholm Arlanda in Zweden. De transfer van de luchthaven naar het retraitecentrum wordt geregeld. Er is een pick-up op Stockholm Arlanda op 11 februari om 16:00 Zorg dat jouw vlucht uiterlijk om 15:00 landt in Stockholm De drop off op het vliegveld is op 16 februari om 15:30 Zorg ervoor dat jouw vlucht op z'n vroegst om 17:30 vertrekt vanaf Stockholm Op www.momondo.nl kan je vliegtickets uitzoeken. Als je de luchthavens en data hebt ingevuld en op zoeken klikt, komen alle mogelijke vluchten voorbij. Links in het menu kan je via een schuifbalk aangeven hoe laat de vlucht moet vertrekken - dit zoekt makkelijker.
 • Waar overnacht ik?
  Je verblijft in een rustig retraitecentrum, gelegen aan een prachtig meer middenin de Zweedse natuur. Het centrum is omringd door bossen en beschikt over een drijvende sauna op het water. Er zijn twee ruime yogazalen, een gezellige woonkamer, eetruimte en ruime veranda. Je slaapt in een comfortabele gedeelde kamer met slechts één kamergenoot. Er zijn gedeelde badkamers. Een privé kamer boeken is ook mogelijk tegen een bijbetaling van €250,- De privékamers zijn beperkt beschikbaar.
 • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
  Als je zwanger bent, dan is een groot gedeelte van de oefeningen niet geschikt voor je. Je kan niet mee winterzwemmen en een gedeelte van de ademoefeningen zijn ook niet geschikt voor je. Ik raad bij zwangerschap deze reis af.
 • Wanneer kan ik niet mee op reis? Wat zijn de contra-indicaties?
  Je kan niet mee op Winter Retreat wanneer: Je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud hebt. Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden: Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Bij twijfel, neem contact met me op info@lindejelena.com
 • Ik heb een voedsel allergie, kan daar rekening mee worden gehouden?
  Tijdens de retreat gaat een privé chef mee die vegan en glutenvrij kookt. Als je andere allergieën hebt kan je dit van tevoren aangeven en kunnen we hier rekening mee houden.
 • Hoe ziet het programma eruit?
  Het programma wordt afgestemd op de energie van de groep. We gaan transformerend ademwerk doen, winterzwemmen, hiken in de sneeuw en weer opwarmen in de sauna. Elke dag zal er voldoende afwisseling zijn tussen actie, ontspanning en vrije tijd. Het programma vindt overdag plaats tussen 10:00 en 17:00 In de avond ben je vrij, om bijvoorbeeld te genieten in de sauna.
 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
  Volledige restitutie voor de Winter Retreat vindt plaats binnen 48 uur na aankoop (minus de aanbetaling), op voorwaarde dat dit 60 dagen vóór aanvang van het evenement is. Voor annuleringen na 48 uur na aankoop: 60 dagen voor aanvang van het evenement vindt 50% restitutie van de kosten plaats 30 dagen voor het evenement vindt er 25% restitutie van de kosten plaats Binnen 30 dagen voor aanvang van het evenement worden geen kosten gerestitueerd.
 • Hoe groot is de groep?
  In tegenstelling tot andere winterreizen, waar grote aantallen deelnemers zich aanmelden - zo'n 100 tot 1000 deelnemers per week - blijft deze groep klein. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Er gaan maximaal 20 deelnemers mee.
 • Wat zijn de voordelen van koudetraining & ademwerk?
  Koudetraining boost je immuunsysteem en maakt je lichaam energieker en gezond Je leert op een positieve manier omgaan met stress Het boost je humeur & gemoedstoestand. Je maakt gelukshormonen aan in het ijsbad Je wordt weerbaarder tegen de kou Ademwerk brengt heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je gaat ervaren dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt!
 • Ik vind het spannend, kan iedereen dit?
  Ja, als je in goede gezondheid verkeerd kan je onder de juiste begeleiding in een ijsbad. Ik heb al meer dan 2500 mensen in het ijsbad gecoacht en dat is iedereen gelukt. Tijdens de workshop wordt je in 5 uur met veel aandacht voorbereid op het ijsbad. Uitgebreide ademoefeningen vooraf zorgen ervoor dat pijn- en stressprikkels minder intens binnenkomen, hierdoor is het ijsbad makkelijker te dragen. En je leert met welke mindset & ademhaling je de kou het beste kan trotseren. De workshops van Linde staan er om bekend dat er aandacht wordt besteed aan het creëren van een veilige sfeer waardoor je vol vertrouwen de uitdaging aangaat. Je wordt één op één gecoacht wanneer jij het ijs in gaat. Jij kan dit! LET OP! Ben je niet gezond of ben je zwanger? Kijk dan bij de vragen hieronder voor gezondheidsklachten waarbij je extra waakzaam moet zijn.
 • Ik ben zwanger kan ik meedoen met een workshop?
  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Nee, helaas kan je dan niet meedoen met een ijsbadworkshop. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij een workshop na je zwangerschap.
 • Wanneer kan ik niet in een ijsbad? - Wat zijn de contra-indictaties?
  De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer: - Je zwanger bent - Epilepsie hebt - De secundaire vorm van Raynaud hebt Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden. Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten.
 • Is een ijsbadworkshop vervanging van medische zorg?
  Nee. Een ijsbadworkshop is nooit vervanging van medische zorg. Stop nooit met medicijnen zonder overleg met je behandelend arts.
 • Waar wordt de workshop gegeven?
  De workshop wordt gegeven in meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G in Tilburg Het meditatiehuis is een oase van rust middenin de stad. Een Japans meditatiehuis omringt door een Japanse privétuin waar het massief houten dompelbad staat. Het Zonnelicht - Tilburg In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/
 • Hoe groot zijn de groepen?
  Tijdens de workshop zijn we met maximaal 14 deelnemers. Op deze groep staan we met 3 tot 4 coaches voor jou klaar. Dit is een erg kleine groep in vergelijking met andere ijsbadworkshops. Dit doe ik zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is. Je wordt ook echt 1 op 1 in het ijsbad gecoacht zodat je jouw moment in het ijs helemaal kan claimen. Jouw transformatie staat centraal.
 • Wat moet ik meenemen?
  Doe makkelijk zittende kleding aan en neem verder mee: - Badkleding - Handdoek - Slippers - Eventueel een badjas
 • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
  Aan het merendeel van het programma kan je meedoen als je zwanger bent. Er zijn echter enkele onderdelen die niet geschikt zijn wanneer je zwanger bent. Het ijsbad en sommige intensere ademoefeningen daar kan je bij zwangerschap niet aan deelnemen. Rustige ademoefeningen, meditaties, het bosbad en de vuurloop kunnen welk wanneer je zwanger bent.
bottom of page