top of page
IMG_5486.JPG

Online ademcirkel

Sluit je dag ontspannen af, laat alle stress van je afglijden en verbind met jezelf

Tijdens de online ademsessie begeleid ik je in een ademhalingstechniek waardoor je in diepe ontspanning komt. En op een liefdevolle manier in contact komt met jezelf en je lijf.

Na een lange dag werken en je inzetten voor anderen, is deze ademsessie een moment helemaal voor jou om te verbinden met jezelf.
Je wordt begeleid door een ervaren ademcoach, Linde heeft al meer dan 4000 mensen begeleid in diep ademwerk.
Diepe ademhaling laat oude emoties die vastzitten in je lijf weer stromen en geeft ruimte aan nieuwe energie. 
Het maakt je ontspannen en energiek tegelijk.

Online ademsessie van 1,5 uur via Zoom

Elke eerste donderdagavond van de maand

Begeleid door ervaren ademcoach

Al meer dan 4000 mensen gingen je voor

Wanneer is het tijd voor jou?

Na een lange dag werken en in de weer zijn voor anderen is het soms moeilijk ontspannen. Je ploft het lieft op de bank of klapt 's avonds je laptop open en opent Netflix, of zit lang op je telefoon en voelt je leeg als je naar bed toe gaat.
Je zou super graag een moment op de dag willen creëren om even te verbinden met jezelf en daarbij begeleiding krijgen zodat je er ook echt tijd voor neemt.

Ademwerk is de snelweg om binnen een paar minuten uit je hoofd te komen,
 diep ten ontspannen en te verbinden met mezelf. 
Deze ademtechniek werkt super krachtig en ik vind het een feestje om anderen hierin te begeleiden.
Je hoeft er niet eens voor de deur uit. Het enige wat je nodig hebt is jezelf en een laptop of telefoon en een Zoom account.

De adem is de sleutel tot verbinden met jezelf

Ademwerk..

Boost je immuunsysteem

 

 

Brengt je uit je hoofd en in je lijf

 

 

Brengt diepe ontspanning

 

 

Helpt je loslaten wat je niet meer dient, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie

Image by Romello Williams

Je bent welkom om aan te sluiten bij de online ademsessie

Zo ziet de online ademsessie eruit op je laptop:

En zo lig jij er zelf bij, lekker comfortabel in je eigen huis:

Ademsessie via Zoom

Om 20:00 klik je op de Zoom-link die je in je mailbox hebt ontvangen en ontmoeten we elkaar in Zoom. Eerst zal er een kort incheck moment zijn, hoe zit je er nu bij, hoe voel je je?
Je mag zelf kiezen of je je camera aan of uit zet. Ik zet tijdens de ademsessie iedereens microfoon uit, zodat je niet iedereen hoort ademen ;-) en echt in je eigen bubbel kan blijven.

Vanuit je eigen huis

Je krijgt een live  begeleide ademsessie terwijl je gewoon heerlijk comfortabel in je eigen huis ligt.
Maak het zo cozy voor jezelf als je wilt. Ga op je bed liggen of op de bank, pak er een dekentje bij. Veel mensen hebben al hun pyjama aan, liggen op bed, zodat als ze helemaal loom en ontspannen uit de ademsessie komen, meteen in bed kunnen duiken.

1D31BD96-EC79-4DFD-9BA9-4F5B17213C6C_edited.jpg
IMG_0448.JPG

Reviews

"Ik ben helemaal excited! Deze ademhalingsessies waren de enige momenten dat ik écht even 100% rust voelde. Ik kijk uit naar meer!

- Marieke

"Regelmatig de ademsessie van Linde gedaan en het brengt me heel veel, ik voel me frisser, energieker, meer gewaar."

- Gjalt

"Oh my, net een ademsessie gedaan bij Linde en wat voel ik me blij! Zo dankbaar. Dit was intens fijn. Heel veel tranen mogen loslaten en weer terugkomen bij mezelf <3"

- Eline Bierling

"Ik heb echt een super fijne ademsessie gedaan bij Linde. Echt heel erg fijn om hier de dag mee af te sluiten. Wat ik zo mooi vond bij Linde, is dat ze het echt met heel veel liefde doet, waardoor je ook veel liever voor jezelf kan zijn tijdens zo’n sessie en veel ruimte voor jezelf creëert. En dat alles goed is, ook al kan je misschien niet zo diep ademen of uitademen. Ik voel me nu heel erg fijn en levendig! Heel cool!"

- Anne Neijnens

"Lieve Linde, jooeeee wat was dat fijn zeg! Dankjewel voor deze ervaring. Heel mooi ook om te merken waar in mijn lijf (meer) aandacht en liefde naartoe mag. Heel vet hoe ik op het einde echt in space aan het flowen was met kleurtjes en beelden, had ik niet verwacht!"

- Joyce

Over Linde

Acht jaar geleden kwam ik op reis met Wim Hof voor het eerst in aanraking met de kracht van ademhaling. Mijn hele lijf ging tintelen, ik zag lichtflitsen, voelde me vol met levensenergie en het leek wel of ik high was! Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in de kracht van ademhaling. En in de helende werking van ademwerk op je fysieke, emotionele & spirituele lichaam.
Inmiddels heb ik 4 ademcoahopleidingen gevolgd en meer dan 4000 mensen begeleid in ademwerk. 

De kracht van de adem werkt zo diep en snel dat ik het een feestje vind om mensen hierin te begeleiden en te verwonderen.
Kenmerkend aan mijn begeleiding is mijn zachte, liefdevolle afstemming in combinatie met de 
wetenschappelijke

kennis over de adem.  Ik vind het zo mooi dat we met de adem onszelf kunnen ontdoen van blokkades, diep met onszelf en onze innerlijke wijsheid kunnen verbinden en in diepe ontspanning kunnen komen.
Deze kracht hebben we altijd tot onze beschikking.

IMG_3841.JPG

Join the Online Ademcirkel

Data:


7 maart

5 april

2 mei

6 juni

4 juli

1 augustus

12 september

3 oktober

7 november

12 december

2 januari

30 januari

Je sluit aan voor het hele jaar. Alle ademsessies worden opgenomen, dus kan je een keer niet aanwezig zijn? Dan kan je later op een eigen moment de sessie terugkijken.

bottom of page