top of page
LindeStrand-8.jpg

Magic Breathwork

Ademwerk, cacao-ceremonie en microdosering magic truffels

In de overgave, verbinden met jouw innerlijke wijsheid en met jouw levensvreugde. Tijdens deze magische ademreis combineren we de liefdevolle effecten van de cacao die je hart opent, de adem die je diep met jezelf laat verbinden en de Magic truffels die je helpen om je ego gedachtes los te laten en je geest te verruimen.

18.png
Stimuleer creativiteit & focus
17.png
Open je hart
19.png
Verbind met je innerlijke wijsheid
20.png
Word begeleid door een ervaren trainer

Ademreis met cacao & magic truffels

 

Magic truffels
Een microdosering truffels is 1/10 van een normale dosering. Je gaat hier niet van trippen of hallucineren. Het is wetenschappelijk bewezen dat een microdosering truffels je creativiteit, en leervermogen vergroten. Je ego gedachten raken meer op de achtergrond en angsten en neerslachtige gevoelens worden minder. Je voelt je zachter, meer open en komt in een flow staat.


Cacao

Cacao is een heilig medicijn dat zijn oorsprong vindt bij de Maya's. Het is een echte hart-opener en zorgt ervoor dat je bloedvaten iets verwijden. Het bevordert de verbinding met jezelf, met je hart, je hogere zelf en je eigen waarheid.

 

De microdosering truffels en cacao zijn volledig optioneel. De inhoud van de workshop en ademsessie is ook verrijkend zonder een microdosering of cacao.

Ademwerk
We zullen op een zachte manier met de verbonden adem werken, met als doel om dieper met onszelf te verbinden, met onze hogere wijsheid, vreugde en levensenergie. Door ademwerk kan je loslaten wat jou niet meer dient en kan je makkelijker breken met patronen die je niet meer dienen. Dit zorgt voor opluchting en een bevrijd en gelukkig gevoel.

Er is voor maximaal 8 deelnemers plek. 

LindeStrand-8.jpg
IMG_2635.JPG

Linde van der Heijden

Ademcoach

Kenmerkend voor mijn werkwijze is mijn zachte en liefdevolle begeleiding. Ik vind het belangrijk dat deelnemers zich veilig voelen zodat je je volledig durft over te geven aan wat zich tijdens een ademreis wilt aandienen.

Ik heb psychologie gestudeerd, meerdere ademcoachopleidingen gevolgd en meer dan 4000 mensen begeleid in ademwerk.

Je bent bij mij in veilige handen. 


Ik vind het magisch om te zien hoe mensen tijdens een magic breathwork sessie hun analyserende brein even loslaten en verbinden met hun innerlijke wijsheid en een hoger weten. Vaak vindt er na zo'n sessie een shift plaats waardoor mensen heel zuiver invoelen welke koers ze willen varen in hun leven.
Wat deze magische reis voor jou gaat betekenen, kan ik niet voor je voorspellen. Voel je de roep? Wees heel welkom om je aan te melden.

"Ik gun iedereen zo'n mooie ervaring en reis begeleid door jou"
IMG_4648.jpg

Praktisch

25 mei van 13:00 tot 17:00

Herengracht Amsterdam - huisnummer volgt na aanmelding

Na 20 april gaat de prijs omhoog naar €125,-

Early Bird: €99,-

Schermafbeelding 2024-03-10 om 01.02.07.png
 • Ik vind het spannend om mee te doen, is dat normaal?
  Yes, een flinke dosis gezonde spanning is ontzettend normaal! Dat is precies waar de groei ligt, het aangaan van een uitdaging die je super spannend vindt. De meeste mensen die interesse hebben voelen direct een JA! En tegelijkertijd een iieehhh dit is zoo spannend! Dit is heel normaal. Je bent bij mij in veilige handen, ik creëer een veilige setting waarin je kan groeien en leren. Je wordt stap voor stap meegenomen in alle oefeningen. Je wordt nooit gepusht om over je grenzen heen te gaan. Je hebt eigenaarschap over jouw groei. Jij bepaal hoe ver je gaat.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, je kan in vier termijnen maandelijks €650,- Of je betaalt in één keer het volledige bedrag van €2499,-
 • Moet ik sportief zijn om mee te kunnen doen?
  Nee, je hoeft niet sportief te zijn. Minimale vereiste is dat je 1,5 uur aan één stuk kan lopen door heuvelachtig landschap.
 • Moet ik al veel ervaring hebben met koudetraining?
  Nee dat hoeft niet. Deze reis kan gevolgd worden door mensen die net zijn begonnen met koudetraining zoals koud afdouchen. En is ook geschikt voor mensen die al ruime ervaring hebben met de kou zoals ijsbaden of winterzwemmen. Linde houdt goed rekening met ieders niveau en maakt een programma dat op elk niveau precies uitdagend genoeg is. Minimale vereiste is dat je een week voor de Winter Retreat 1 minuut koud afdoucht.
 • Wat is inbegrepen bij de retreat?
  Alle workshops, overnachting, 3 maaltijden per dag van een privé chef, sauna, transfer van en naar luchthaven Stockholm Arlanda - en natuurlijk een onvergetelijke ervaring! De vlucht is niet inbegrepen, deze dien je zelf te boeken.
 • Hoe laat moeten mijn vluchten arriveren en vertrekken?
  Op de dag van aankomst op 11 februari, zorg dat je vlucht voor 15:00 aankomt. De pick up met de bus is om 16:00. Het is fijn als je vlucht ruim op tijd aankomt, zodat je voldoende tijd hebt om je bagage te pakken. Op de dag van vertrek op 16 februari wordt je om 15:30 afgezet op het vliegveld, zorg dat je een vlucht boekt na 17:30.
 • Waar vind ik vliegtickets en waar vlieg ik naartoe?
  Je boekt een vlucht naar en van Stockholm Arlanda in Zweden. De transfer van de luchthaven naar het retraitecentrum wordt geregeld. Er is een pick-up op Stockholm Arlanda op 11 februari om 16:00 Zorg dat jouw vlucht uiterlijk om 15:00 landt in Stockholm De drop off op het vliegveld is op 16 februari om 15:30 Zorg ervoor dat jouw vlucht op z'n vroegst om 17:30 vertrekt vanaf Stockholm Op www.momondo.nl kan je vliegtickets uitzoeken. Als je de luchthavens en data hebt ingevuld en op zoeken klikt, komen alle mogelijke vluchten voorbij. Links in het menu kan je via een schuifbalk aangeven hoe laat de vlucht moet vertrekken - dit zoekt makkelijker.
 • Waar overnacht ik?
  Je verblijft in een rustig retraitecentrum, gelegen aan een prachtig meer middenin de Zweedse natuur. Het centrum is omringd door bossen en beschikt over een drijvende sauna op het water. Er zijn twee ruime yogazalen, een gezellige woonkamer, eetruimte en ruime veranda. Je slaapt in een comfortabele gedeelde kamer met slechts één kamergenoot. Er zijn gedeelde badkamers. Een privé kamer boeken is ook mogelijk tegen een bijbetaling van €250,- De privékamers zijn beperkt beschikbaar.
 • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
  Als je zwanger bent, dan is een groot gedeelte van de oefeningen niet geschikt voor je. Je kan niet mee winterzwemmen en een gedeelte van de ademoefeningen zijn ook niet geschikt voor je. Ik raad bij zwangerschap deze reis af.
 • Wanneer kan ik niet mee op reis? Wat zijn de contra-indicaties?
  Je kan niet mee op Winter Retreat wanneer: Je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud hebt. Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden: Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Bij twijfel, neem contact met me op info@lindejelena.com
 • Ik heb een voedsel allergie, kan daar rekening mee worden gehouden?
  Tijdens de retreat gaat een privé chef mee die vegan en glutenvrij kookt. Als je andere allergieën hebt kan je dit van tevoren aangeven en kunnen we hier rekening mee houden.
 • Hoe ziet het programma eruit?
  Het programma wordt afgestemd op de energie van de groep. We gaan transformerend ademwerk doen, winterzwemmen, hiken in de sneeuw en weer opwarmen in de sauna. Elke dag zal er voldoende afwisseling zijn tussen actie, ontspanning en vrije tijd. Het programma vindt overdag plaats tussen 10:00 en 17:00 In de avond ben je vrij, om bijvoorbeeld te genieten in de sauna.
 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
  Volledige restitutie voor de Winter Retreat vindt plaats binnen 48 uur na aankoop (minus de aanbetaling), op voorwaarde dat dit 60 dagen vóór aanvang van het evenement is. Voor annuleringen na 48 uur na aankoop: 60 dagen voor aanvang van het evenement vindt 50% restitutie van de kosten plaats 30 dagen voor het evenement vindt er 25% restitutie van de kosten plaats Binnen 30 dagen voor aanvang van het evenement worden geen kosten gerestitueerd.
 • Hoe groot is de groep?
  In tegenstelling tot andere winterreizen, waar grote aantallen deelnemers zich aanmelden - zo'n 100 tot 1000 deelnemers per week - blijft deze groep klein. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Er gaan maximaal 20 deelnemers mee.
 • Wat zijn de voordelen van koudetraining & ademwerk?
  Koudetraining boost je immuunsysteem en maakt je lichaam energieker en gezond Je leert op een positieve manier omgaan met stress Het boost je humeur & gemoedstoestand. Je maakt gelukshormonen aan in het ijsbad Je wordt weerbaarder tegen de kou Ademwerk brengt heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je gaat ervaren dat je zoveel krachtiger bent dan je denkt!
 • Ik vind het spannend, kan iedereen dit?
  Ja, als je in goede gezondheid verkeerd kan je onder de juiste begeleiding in een ijsbad. Ik heb al meer dan 2500 mensen in het ijsbad gecoacht en dat is iedereen gelukt. Tijdens de workshop wordt je in 5 uur met veel aandacht voorbereid op het ijsbad. Uitgebreide ademoefeningen vooraf zorgen ervoor dat pijn- en stressprikkels minder intens binnenkomen, hierdoor is het ijsbad makkelijker te dragen. En je leert met welke mindset & ademhaling je de kou het beste kan trotseren. De workshops van Linde staan er om bekend dat er aandacht wordt besteed aan het creëren van een veilige sfeer waardoor je vol vertrouwen de uitdaging aangaat. Je wordt één op één gecoacht wanneer jij het ijs in gaat. Jij kan dit! LET OP! Ben je niet gezond of ben je zwanger? Kijk dan bij de vragen hieronder voor gezondheidsklachten waarbij je extra waakzaam moet zijn.
 • Ik ben zwanger kan ik meedoen met een workshop?
  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Nee, helaas kan je dan niet meedoen met een ijsbadworkshop. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij een workshop na je zwangerschap.
 • Wanneer kan ik niet in een ijsbad? - Wat zijn de contra-indictaties?
  De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer: - Je zwanger bent - Epilepsie hebt - De secundaire vorm van Raynaud hebt Bij onderstaande klachten is extra voorzichtigheid geboden. Raadpleeg bij onderstaande klachten of aandoeningen altijd eerst uw eigen arts en vraag of je koudetraining en ademwerk mag doen: Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten.
 • Is een ijsbadworkshop vervanging van medische zorg?
  Nee. Een ijsbadworkshop is nooit vervanging van medische zorg. Stop nooit met medicijnen zonder overleg met je behandelend arts.
 • Waar wordt de workshop gegeven?
  De workshop wordt gegeven in meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G in Tilburg Het meditatiehuis is een oase van rust middenin de stad. Een Japans meditatiehuis omringt door een Japanse privétuin waar het massief houten dompelbad staat. Het Zonnelicht - Tilburg In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/
 • Hoe groot zijn de groepen?
  Tijdens de workshop zijn we met maximaal 14 deelnemers. Op deze groep staan we met 3 tot 4 coaches voor jou klaar. Dit is een erg kleine groep in vergelijking met andere ijsbadworkshops. Dit doe ik zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is. Je wordt ook echt 1 op 1 in het ijsbad gecoacht zodat je jouw moment in het ijs helemaal kan claimen. Jouw transformatie staat centraal.
 • Wat moet ik meenemen?
  Doe makkelijk zittende kleding aan en neem verder mee: - Badkleding - Handdoek - Slippers - Eventueel een badjas
 • Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
  Aan het merendeel van het programma kan je meedoen als je zwanger bent. Er zijn echter enkele onderdelen die niet geschikt zijn wanneer je zwanger bent. Het ijsbad en sommige intensere ademoefeningen daar kan je bij zwangerschap niet aan deelnemen. Rustige ademoefeningen, meditaties, het bosbad en de vuurloop kunnen welk wanneer je zwanger bent.
bottom of page