top of page
LindeStrand-2.jpg

stap in jouw
grootsheid met
embodied leadership

In 9 maanden een onwrikbaar vertrouwen in jezelf door de elementen te trotseren

Je wilt jezelf uitdagen, in jouw grootsheid stappen en een oerkracht aanboren waar je altijd op kan vertrouwen.

Dit programma gaat verder dan andere persoonlijke ontwikkelingsprogramma's.

​We gaan een reis maken langs de elementen - ademwerk, ijsbaden, vuurlopen, de natuur in & lichaamswerk.

 

Vanuit liefde jezelf uitdagen in je kracht te stappen. Door de elementen te trotseren word je uitgenodigd dieper in je lichaam te landen.

 

Je leert luisteren naar de stem van intuïtie & innerlijk kompas.

Zonder twijfels en vol helderheid stappen in jouw leiderschap.

Een live programma waarin we 9 maanden Next Level gaan!

4.png
1.png
3.png
2.png

Een onwrikbaar vertrouwen in jezelf ontwikkelen en het kompas worden van jouw leven.

Je wilt niet meer tegen de stroom in zwemmen

Je hoofd is vol, je zegt ja tegen dingen waar je geen energie van krijgt, werkt ellenlange to-do-lijsten af en vraagt je af of het normaal is dat het voelt alsof je tegen de stroom in zwemt.

Je zit veel in je koppie en het is fijn dat je analytisch bent, maar je loopt ook vaak rondjes in je hoofd. Je slingert continu heen en weer tussen ideeën, adviezen en strategieën. En twijfelt over wat nu écht jouw weg is.

Je voelt je afgesneden van je intuïtie, en snapt niet hoe anderen daar soms zo makkelijk over doen. Je weet dat er een dieper weten in je zit, maar hoe dat aan te boren, is nog een mysterie.

Je wilt in de stroom van het leven springen en daarin gestuurd en gedragen worden.

En het mooie is dat dat kan! Door meer in je lichaam te landen, dat koppie wat meer op de achtergrond laten en verbinden met jezelf. De snelweg naar jouw lichaam is met je lijf werken en jezelf vanuit zachtheid uitdagen, zodat je jezelf op een diep level leert kennen.

 

En het klinkt misschien heel spannend het ijs & vuur te trotseren, maar je voelt ook een nieuwsgierigheid naar wie jij bent wanneer je wordt blootgesteld aan de elementen.
Je bent klaar om een onwrikbare oerkracht in jezelf aan te boren
.
 

Het is tijd om te stoppen met zoeken naar antwoorden in de buitenwereld. Het is tijd om de aandacht naar binnen te keren. Zakken, bedding vinden in jezelf. Zodat je de stem van jouw intuïtie glashelder kan horen spreken en jouw innerlijk kompas kan vertrouwen.
 

In jou zitten alle antwoorden.

Jij bent jouw eigen autoriteit.


Zodat waar je ook gaat, wat er ook op je pad komt, jij altijd weet welke kant je op gaat.

6D2CE24A-420C-4479-9AD5-F3953E4F6FDD.jpeg
IMG_5916 2.JPG

Wie ben jij over een jaar?

Stel jezelf voor: het is december 2023, je hebt een jaar achter de rug waarin je jezelf versteld hebt laten staan van jouw lef en kracht.


Je bent uitdagingen aangegaan waarvan je niet wist dat je het in je had.
Je hebt over vuur gelopen, hebt het ijs getrotseerd, bent in stilte thuis gekomen bij jezelf. Je hebt jezelf lief. En hebt een ongekend vertrouwen gekregen in jezelf.

 

Je weet wat jouw missie is en durft jouw eigen pad te bewandelen met je hart als kompas.
Je hebt een oervertrouwen in jezelf dat niet zomaar weggaat, wat het leven ook op je pad gooit.
Je hebt een sisterhood van 11 vrouwen om je heen bij wie je je veilig en gezien voelt en bij wie je kunt opladen.

Hoe zou jij je voelen over één jaar nadat je bent ingestapt in het Embodied Leadership jaarprogramma?


Hoe kijkt deze vrouw jou aan in de spiegel?


Wat zien anderen in jou?


Hoe voel je je?


Welke keuzes durf je te maken?

Linde's reis naar belichaamd leiderschap

IMG_5789.JPG

Acht jaar geleden werd ik aangereden door een stonede automobilist. Waar ik een enorme hartvormige blauwe plek aan overhield en een zware hersenschudding

4 maanden lang lag ik op bed, overprikkeld, kon geen bezoek ontvangen en had geheugenverlies.

Ik had net een punt gezet achter een toxische relatie, en voelde me een zwak zielig depressief vogeltje.
De jaren daarvoor leefde ik vanuit mijn hoofd. Ik wilde alles analyseren en controle houden. Ik maakte lange dagen op mijn studie, bijbaan en een passieproject waarbij ik een team van 20 mensen leidde en pleegde roofbouw op mijn lijf. Totdat ik werd aangereden door een auto.

Ik lag vier maanden ziek in bed. In die periode zag ik een documentaire over Wim - the iceman, hij beklom een berg met een paar mannen in hun zwembroek terwijl het sneeuwde op de top. Ik stond versteld van hun kracht, en voelde met elke cel van mijn lichaam “dit wil ik ook”. Het was een impuls die vanuit mijn buik leek te komen.
Dit was het eerste moment sinds lange tijd dat ik niet vanuit denken en voors en tegens afwegen een besluit nam. Maar simpelweg omdat mijn lijf aangaf dat dit de juiste weg was. Dit was de stem van mijn intuïtie

Na mijn herstel boekte ik direct een reis met Wim naar Polen, een halfjaar later zat ik met een klein clubje mensen van over de hele wereld in zijn huis in Polen. We deden elke ochtend ademwerk, zwommen dagelijks in ijswater en beklommen een berg waar het -30 graden was op de top en ik had alleen een bikini aan!
Deze reis leerde mij dieper vertrouwen in de kracht van mijn lichaam. Ik hoefde mezelf niet over grenzen heen te pushen om deze bijzondere prestatie te leveren, Wim leerde mij om volledig aanwezig te zijn in mijn lichaam. Zodat ik aanvoelde op welk tempo ik moest lopen om warm te blijven en niet onderkoeld te raken.

Dit vertrouwen nam ik mee in mijn volgende reis. Het lopen van de Camino naar Santiago de Compostela, een wandeltocht van bijna 300km helemaal in mijn eentje. En je moet weten, ik was dat meisje dat altijd als laatst werd gekozen met gym en totaal niet sportief was.
En ook deze reis was een succes. Door aanwezig te zijn in mijn lijf voelde ik heel goed mijn grenzen en hoe ver ik elke dag kon lopen. Terwijl om mij heen de wandelaars bij bosjes neervielen en naar huis gingen met blessures en blaren, liep ik met een zware rugzak berg op berg af helemaal naar Santiago de Compostela. Ter viering van de liefde voor mezelf die ik dat afgelopen jaar had teruggewonnen, trouwde ik onderweg met mezelf.

Een maand later reisde ik naar Zweden om me op te laten leiden tot vuurloopinstructeur. Het vuur is een prachtige kracht en meedogenloos.

We hoefden tijdens de opleiding niet over het vuur te lopen. Onze teacher vroeg ons enkel elke dag weer voor het vuur te staan. En te voelen.
In ons lijf opmerken of we een JA of een NEE voelden. Wanneer je een JA voelt, kan je over het vuur lopen zonder te verbranden. Wanneer je een NEE voelt, en je loopt toch, dan loop je blaren op. Daarom is het meest krachtige wat je kan doen wanneer je een NEE voelt -> weglopen. 
Het vuur leerde me nog zuiverder naar de stem van mijn intuïtie luisteren, hoe deze stem zich vertaalt in een fysieke sensatie in mijn lichaam. 

Deze wijsheid nam ik mee toen ik voor mezelf begon. Een vriendin vroeg me laatst hoe het komt dat mijn onderneming als een speer gaat. Allereerst omdat ik alles wat ik aan anderen doorgeef zelf belichaam. Ik werkte al jaren met de elementen adem, ijs & vuur voordat ik het doorgeef.
Ik voel aan wat voor mij de juiste richting is. Ik waai niet met alle winden mee, laat me niet uit het veld slaan door adviezen van anderen. Ik luister, neem mee wat voor mij alligned voelt en laat links liggen wat niet passend is.

Mijn lichaam is mijn kompas en bepaalt koers; mijn hart stroomt over van mijn missie & liefde voor mijn werk, en mijn hoofd helpt om praktisch en strategisch alle plannen die ik intuïtief voel tot uiting te brengen. 
Elke dag vind ik het een feest om wakker te worden en aan het werk te gaan.


Belichaamd leiderschap is aanwezig zijn in het hier en nu. De stem van je intuïtie horen en durven volgen, wat de meningen van anderen ook zijn. Je grenzen voelen en deze helder en duidelijk aangeven. Verbinden met je hart & liefde voor je werk. En in vertrouwen loslaten wat niet meer bij je past. 

De wereld in vuur en vlam zetten met jouw passie.

Opleidingen & cursussen

2009 - 2011  Psychologie                             Universiteit van Tilburg

2012 - 2018  Academie voor Theater        Fonty's Hogeschool voor de Kunsten

2016             Firewalk Instructor Training Rolf & Awsa Beckman

2016             Polen Expeditie                       Wim Eric Hof

2020            Innerlijk Leiderschap Programma voor Vrouwen
2020            Ademcoach opleiding            Lars Faber


2016 - 2022 vele cursussen en workshops gevolgd over leiderschap, spiritualiteit, lichaamswerk en coaching.

LindeStrand-4.jpg

Place your hands into soil to feel grounded. Wade in water to feel emotionally healed. Fill your lungs with fresh air to feel mentally clear. Raise your face to the heat of the sun and connect with that fire to feel your own immense power.

Jouw kracht ontdekken en je meten aan de elementen

IMG_5486_edited_edited.jpg
5A5AC19F-B213-4471-B477-EF9C74751434.jpeg
Lucht
Vuur
Ademwerk

Ademwerk brengt jou in direct contact met je lichaam, voorbij het denken en analyseren. 
Je gaat breken met patronen die jou niet meer dienen, oude ballast en emoties loslaten die jou tegenhouden in je grootsheid te stappen.
Verbinden met jouw kern en diepere wijsheid. 
Een lijntje maken met jouw innerlijk weten.
En op krachtige wijze verbinden met jouw levensenergie.
Vuurlopen

De vuurloop is een magische en oeroude traditie waarbij je gaat intappen op de wijsheid en kracht van jouw lichaam.
Voorbij je ego.
Voorbij de angst.
Door de vuurloop leer je de stem van jouw intuïtie kennen als een fysieke sensatie in jouw lichaam. 

Zodat je in de toekomst bij elke keuze die je maakt, in jouw lichaam kan voelen wat JOUW pad is.
Niet meer twijfelen, maar vol vertrouwen leiding nemen over jouw leven.
IMG_1843 2.JPG
Water
IJsbad Next Level

In het ijs ga je een immense kracht in jezelf aanboren waar je altijd op kan vertrouwen.
We gaan Next Level met de kou verbinden zodat het ijs een spiegel wordt van hoe jij jezelf draagt in tijden van stress en jouw stressresponse ontmantelen.
Je veilig en ontspannen voelen in jouw lichaam, ook in uitdagende tijden. Zodat je vanuit ontspanning kan blijven handelen.
IMG_3861.JPG
Grenzen
Sacred YES and NO

Je gaat leren voelen waar je een full body JA en een NEE op voelt en leert duidelijk en helder grenzen stellen.
Wanneer je dit kan, verlies je geen tijd en energie meer aan zaken die jou geen plezier geven. 
Wanneer je duidelijke grenzen stelt, kan je je veilig voelen in je lichaam en thuiskomen bij jezelf.
Er is ook ruimte om woede & verdriet te releasen voor alle keren dat jouw grenzen en ruimte niet gerespecteerd werden. Zodat je jouw grenzen terug claimt.

Wanneer je jouw grenzen duidelijk kan zetten, voel je je vrij om alle ruimte van de wereld in te nemen.
E7949980-4443-4BED-BA6A-3F8EB96DFF1F.JPG
Aarde
Stilte & natuur

Tijdens een stiltedag ga je verbinden met jezelf.
Wie ben jij als alle ruis en afleiding wegvalt? 
Wat wil de stilte jou vertellen? De stilte is een prachtige spiegel die jouw patronen blootlegt.
Zeker in deze tijden waarin we continu prikkels om ons heen hebben en onszelf afleiden is het goud om deze afleiding van je af te laten glijden.
Jezelf op een diep level leren kennen.
We gaan het bos in en onszelf laten dragen door de rust van de natuur, ontspannen en opladen.
LindeStrand-11.jpg
Zelfliefde
Jezelf trouw beloven

Tijdens het programma gaan we onszelf vieren, onszelf omarmen met alles wie we zijn en als klap op de vuurpijl eindigen we met een ceremonie waarin we onszelf trouw beloven.
Bij elk onderdeel van het jaarprogramma staat zelfliefde centraal. Zelfliefde is de basis. 
Vaak pushen we onszelf tot groei vanuit strengheid, maar dit put uit en brengt geen blijvend geluk. Wanneer jij jezelf uitdaagt vanuit een plek van veiligheid & zelfliefde maak je blijvende transformaties en groei door. 
Wat ga je leren en ervaren?
 • Dat je een maddafakking badass bent die het vuur en ijs trotseert!
   

 • Een oerkracht in jezelf aanboren die blijvend is, wat het leven ook op je pad gooit
   

 • Hoe je leider wordt van jouw leven
   

 • Je leert hoe jouw intuïtie met je spreekt en hoe je gemakkelijk naar deze stem kan luisteren
   

 • Breken met het patroon van piekeren en twijfelen, uit je hoofd in je lijf!
   

 • Vanuit een plek van belichaamd zijn en afgestemd op je intuïtie, een plan maken voor de koers die je wilt varen
   

 • Meningen van anderen gemakkelijk van je af laten glijden. Direct onderscheid maken tussen adviezen die jou upliften en adviezen die je naast je neer mag leggen. Volledig op jouw autoriteit vertrouwen.
   

 • Breken met patronen die jou klein houden
   

 • Je gaat je veilig voelen in je lichaam
   

 • Vanuit zelfliefde uitdagingen aangaan, in plaats vanuit strengheid
   

 • Je leert met gemak heldere en duidelijke grenzen stellen
   

 • In jouw grootsheid stappen

Wat is belichaamd 
leiderschap?
LindeStrand-23.jpg

Belichaamd leiderschap is volledig aanwezig zijn in je lichaam en het lef om je diepste dromen te volgen en verwezenlijken. Gaan staan voor je waarden en missie.
Het gaat om je eigen pad volgen en vertrouwen op je innerlijke leiding in plaats van je aan te passen aan wat anderen van jou verwachten.

Je laat je twijfels los, laat je niet meer uit het veld slaan door meningen en strategieën van anderen. Uit alle kennis en ervaring die je hebt, kan je feilloos jouw pad kiezen.

Belichaamd leiderschap betekent jezelf accepteren in alles wie je bent. Jouw prachtige kanten, jouw talenten, jouw gebreken en jouw schaduw. 
Want wanneer je jezelf omarmt met alles wie je bent kan je pas echt thuiskomen bij jezelf en verbinden met je lichaam en innerlijke wijsheid.

Een belichaamd leider neemt verantwoordelijkheid voor haar groei. Ze weet dat ze de wereld wat te bieden heeft.
Zelfs als je nog niet zeker bent of je op het juiste pad bent, weet je dat de weg naar binnen de weg is naar alle antwoorden.

Je bent klaar om de weg naar binnen te gaan, om jezelf uit te dagen, om je te meten aan de elementen, om gedragen te worden in sisterhood en begeleid te worden op jouw pad naar belichaamd leiderschap.

Je voelt dat er een enorme kracht in jou schuilt en kan niet wachten om jouw licht te gaan stralen.

LindeHerfst-47.jpg
Jezelf belichamen

Dit programma gaat fysiek zijn. En daar hoef je niet sportief voor te zijn of een bepaald uiterlijk voor te hebben. Jij, jouw lijf zoals het nu is, is perfect. 
Jouw lichaam en al het moois wat het jou kan brengen, gaan we uitpakken.
Ons hoofd kennen we al, met alle plannen die we maken, ons gepieker, getwijfel en rondjes lopen rond dezelfde gedachten. Het hoofd hebben we inmiddels wel uitgespeeld. 
Nu is het tijd om thuis te komen in jezelf. Door liefdevol verbinding te maken met ons lichaam en vanuit liefde onszelf uit te dagen volledig in onze kracht te staan.

Wie ben jij?

 • Je hebt al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en voelt dat het tijd is om Next Level te gaan.

 • Je wilt jouw grootsheid belichamen. 

 • Je bent analytisch sterk en bent daardoor geneigd om meer in je hoofd te wonen dan in je lijf. Je weet dat wanneer je hoofd & lichaam met elkaar verbind dat je dan GOUD in handen hebt.

 • OF je bent juist enorm verbonden met spirit & een hogere wijsheid, maar vindt het moeilijk om aanwezig te zijn in je lichaam en hier op aarde. En weet dat je GOUD in handen hebt wanneer je jouw verbinding met spirit hier naar aarde kan brengen door je lichaam te bewonen.

 • Je verlangt ernaar om je thuis te voelen bij jezelf.

 • Het kriebelt en voelt spannend om de elementen te trotseren, maar je bent ontzettend nieuwsgierig naar wie jij bent wanneer je jezelf blootstelt aan deze natuurkrachten.

 • Je wilt bekend worden met de stem van je intuïtie en deze glashelder horen spreken.

 • Je wilt makkelijk & helder keuzes maken waarbij je jouw intuïtie en analytisch vermogen combineert.

 • Of geen van bovenstaande en je wil vooral meedoen zodat je coole foto's hebt van jezelf over vuur en in het ijs ;-)

Wat is dit programma wel en niet?

Dit is geen businessprogramma vol met strategieën die je klakkeloos over moet nemen.
Er zijn veel wegen naar Rome die kunnen werken in je onderneming of in jouw leiderschapsrol.

Waar het om gaat is dat jij uit alle strategieën, adviezen en hoofd vol ideeën feilloos leert aanvoelen wat dé weg is voor JOU.

Dit programma is ook geen therapie.

We komen samen met krachtige vrouwen, met ieder hun eigen verleden en verhalen. 
Jij bent welkom met alles wie je bent, met jouw prachtige kracht & jouw kwetsbaarheid. Hoewel ik in mijn één op één sessies veel met trauma werk, ligt de focus in dit programma niet op therapie of roeren in pijnstukken. We gaan kwetsbaarheden niet uit de weg, en er is voldoende bedding wanneer er pijnstukken worden aangeraakt. Maar de focus ligt op jou en elkaar bekrachtigen en samen omhoog bewegen. 

Wat krijg je?
- 9 maanden lang al mijn liefde en aandacht
- 3 weekendretraites - inclusief overnachting + sauna
- 5 transformerende live dagen - volledig verzorgd
- Tijdens de weekendretraites toegang tot het wellnesscentrum van het hotel
- Tussentijdse opdrachten
- De magie van de groep
- Mijn jarenlange ervaring in trainen met de kou, adem, vuur & zelfliefde (meer dan 7 jaar) + opleidingen in psychologie, ademwerk, coaching & leiderschap
- online community om te verbinden en elkaar te inspireren


Prijs: €5555,-


OF betaal in 12 termijnen: €477,- 

prijzen zijn excl. BTW

In totaal 12 plekken beschikbaar
- er is nog maar 1 plek vrij
IMG_4846.JPG
Waar gaan we dit jaar mee werken?
3.png

Ademwerk

2.png

Vuurlopen

7.png

De natuur in

4.png

IJsbad

8.png

Lichaamswerk

5.png

Sisterhood

Data 

18 & 19 maart 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag)
IJS & SISTERHOOD

6 mei 10:00 - 17:00
AARDE

10 juni 10:00 - 17:00

VUUR & GRENZEN


15 juli: 10:00 - 17:00
ADEM & MAGIE

16 & 17 september: 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag)
ZELFLIEFDE & INNERLIJKE KRACHT

21 oktober 10:00 - 21:00
STILTE

9 & 10 december: 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag)
VUUR & MANIFESTEREN

Locatie
Zonder titel (3000 x 600 px) (3200 x 600 px) (1900 x 600 px)-3.png
Meditatiehuis Het Zonnelicht in Tilburg
& Hotel op loopafstand inclusief toegang tot het wellnesscentrum
Zonder titel (3000 x 600 px) (3200 x 600 px) (1900 x 600 px)-4.png
LindeStrand-15.jpg
Je bent veilig bij mij

Je bent welkom bij mij met alles wie jij bent. Je hoeft niets te bewijzen, hoog te houden of je te verschuilen. Jouw kracht, jouw licht, jouw kwetsbaarheid, jouw twijfels, onzekerder en pijn, jouw liefde, en jouw talent mag allemaal de ruimte krijgen.

Jezelf belichamen betekent ruimte maken en gezien mogen worden in alles wie jij bent.


Ik sta erom bekend om grote transformaties teweeg te brengen omdat ik weet dat je blijvende groei alleen kan doormaken wanneer je je veilig voelt.
Een veilige bedding 
creëeren staat bij mij voorop. 
Daarnaast draag ik jou en de groep in al mijn kennis en ervaring uit mijn studie psychologie en meer dan 7 jaar ervaring in het werken met ijs, vuur, adem, de natuur & in stilte gaan. 


Liefdevol jezelf uitdagen staat voorop.
 

Je mag ten alle tijden een oefening niet doen, jouw innerlijke NEE en JA zijn heilig.

Je hoeft niet in het ijs, je hoeft niet over het vuur. Wat ik wel van je vraag is om aanwezig te blijven. Voor het ijsbad te staan, voor het vuur te staan, en te voelen.

Wil je dit? En soms, vaak zelfs, kan een NEE voelen en daar naar luisteren krachtiger zijn dan een JA en deze volgen.

Jouw groei staat centraal.


 

LindeStrand-2.jpg
Lieve vrouw, je bent zo 
welkom om in te stappen

Ik sta erom bekend om grote transformaties teweeg te brengen. Omdat ik al het werk wat ik doe ook écht belichaam. Met een achtergrond in psychologie, 7 jaar ervaring in werken met de elementen, meer dan 2000 mensen gecoacht en een berg aan levenservaring.

Mijn focus is een 
veilige liefdevolle bedding creëren waarin jij in jouw GROOTSHEID kan stappen.

Jou motiveren jezelf liefdevol uit te dagen, verbinden met de wijsheid van jouw lichaam en zelf het kompas worden van je leven.


Ben jij klaar om jezelf versteld te laten staan  en jouw volledige kracht te belichamen?

Meld je nu aan.

In totaal zijn er 12 plekken, er is nu nog maar 1 plek beschikbaar.

Anker 1

Veelgestelde vragen

Vraag: Wat zijn de data & locatie van de livedagen & retreats? Data: 18 & 19 maart 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag) 6 mei 10:00 - 17:00 10 juni 10:00 - 17:00 15 juli 10:00 - 17:00 16 & 17 september 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag) 21 oktober 10:00. - 21:00 9 & 10 december 10:00 (zaterdag) - 17:00 (zondag) Locatie: De livedagen en retreats vinden plaats in Meditatiehuis Het Zonnelicht lanciersstraat 90G in Tilburg. Tijdens de weekendretreats zijn de overnachtingen in een hotel op loopafstand van het meditatiehuis. Je deelt de hotelkamer met één andere deelnemer.

Vraag: Ik vind het spannend om over vuur te lopen.. Dat begrijp ik, dat is ook spannend. In Embodied Leadership zorg ik voor een ontzettend veilige ruimte en wordt er met aandacht en tijd toegebouwd naar deze uitdagingen zodat jij vol vertrouwen in het ijsbad stapt en over het vuur gaat! Ik heb meer dan 2500 mensen gecoacht in het aangaan van uitdagingen met het ijs, vuur en ademwerk. Het is ontzettend veilig. Liefdevol jezelf uitdagen staat voorop. Je mag ten alle tijden een oefening niet doen, jouw innerlijke NEE en JA zijn heilig. Je hoeft niet in het ijs, je hoeft niet over het vuur. Wat ik wel van je vraag is om aanwezig te blijven. Voor het ijsbad te staan, voor het vuur te staan, en te voelen. Wil je dit? En soms, vaak zelfs, kan een NEE voelen en daar naar luisteren krachtiger zijn dan een JA en deze volgen. En weet dat ik en mijn team aanwezig zijn om jou met alle liefde aan te moedigen in jouw reis.

Vraag: Moet ik sportief zijn om mee te doen? Je hoeft niet sportief te zijn. En je hoeft niet een bepaald uiterlijk te hebben. Jij, jouw lijf zoals het nu is, is perfect.  Jouw lichaam en al het moois wat het jou kan brengen, gaan we onderzoeken. En hoewel je niet sportief hoeft te zijn is wel fijn als je een basis gezondheid hebt. En niet meer herstellende bent van bijvoorbeeld een zware burn-out. En dat je niet uitgeput raakt van een workshopdag of weekendje weg.

Vraag: Ik twijfel nog en zou graag even met je kletsen, kan dat? Ja dat kan! Als je interesse hebt in Embodied Leadership, maar je wilt eerst even met me overleggen, dan kan je vrijblijvend een match call met me inplannen. Er stappen mensen in die al eerder een workshop bij mij gevolgd hebben, en vaak direct weten zonder een belletje dat ze in willen stappen. En er zijn ook vrouwen ingestapt die nog niet eerder met me gewerkt Plan via deze link een gesprek met mij in: https://calendly.com/lindejelena/embodied-leadership-match-call-clone

bottom of page