top of page

do 31 dec

|

Meditatiehuis Het Zonnelicht

Oud & Nieuw Ritueel

! Gaat in een andere vorm of andere datum door vanwege de lockdown ! Een rituele afsluiting van 2020 met ademwerk, rituelen rond het vuur en een ijsbad.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Oud & Nieuw Ritueel
Oud & Nieuw Ritueel

Tijd en locatie

31 dec 2020, 09:30 – 16:00

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

! Gaat in een andere vorm of andere datum door vanwege de lockdown !

Een rituele afsluiting van jouw jaar, zodat je vol nieuwe energie 2021 instapt! Een dag vol ademwerk,  rituelen rond het vuur en een ijsbad!

Wat gaan we doen?

Ritueel afscheid nemen van dat wat jou niet meer dient. Dankbaarheid uiten voor alle mooie lessen die je dit jaar leerde, al het moois wat je hebt meegemaakt. En dat loslaten wat jou niet meer dient.

Heldere intenties zetten voor het nieuwe jaar. Datgene uitnodigen in jouw leven waar je meer van wilt. Al deze wensen verankeren in krachtige rituelen zodat je het hele jaar door bewust en onbewust keuzes gaat maken die jouw intenties het meeste dienen. Zodat je over een jaar terug kan blikken en zien dat jouw wensen werkelijkheid zijn geworden.

Ademwerk

Je leert diep transformerende ademoefeningen die je voorbij je ego gedachten brengen in diepe ontspanning, bliss, euforie, de ultieme staat om nieuwe overtuigingen in jezelf te verankeren.

IJsbad

Je leert hoe je in een ijsbad gaat en we gebruiken het ijswater als ritueel om al het oude van je af te wassen en te breken met belemmerende overtuigingen.  De nieuwjaarsduik is optioneel, je gaat alleen doen wat goed voelt op de dag zelf!

Vuur

Afscheidsritueel rond het vuur. Alles wat jou niet meer dient, mag je loslaten, in het vuur gooien en verbanden.

Je bent van harte welkom om dit uitdagende jaar op een mooie manier af te sluiten. Zodat je vanuit zelfliefde, aandacht en nieuwe energie het nieuwe jaar in kan stappen!

Early Bird prijs: €157,-

Na 24 december betaal je €187,-

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page