top of page

wo 01 jun

|

Zoom

Online Ademsessie

Diep transformerende ademhalingssessie voor ontspanning

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Ademsessie
Online Ademsessie

Tijd en locatie

01 jun 2022, 20:00 – 21:30

Zoom

Over het evenement

Via de adem begeleid ik je naar een diepe ontspanning. Diepe ademhaling laat oude emoties die vastzitten in je lijf weer stromen en geeft ruimte aan nieuwe energie.

Deze ademreis duurt anderhalf uur en wordt gegeven onder professionele begeleiding van Linde van der Heijden, een ervaren ademcoach.

Al meer dan 1000 mensen gingen je voor.

Tijdens de online ademsessie leer je een ademtechniek waarbij je in diepe ontspanning komt, tot rust komt en verbinding maakt met je lichaam, je vult jezelf met levensenergie en good vibes. 

Woorden die mensen noemen over hoe ze zich voelen na een diepe ademhalingssessie zijn:  verlicht, blij, ontspannen, dankbaar, open, vervuld, verbonden met alles om me heen, durf meer ruimte in te nemen, hele warme en liefdevolle begeleiding.

Wil je er ook bij zijn? 

Je bent van harte welkom!

Voor beginners! 

Heb je nog nooit ademwerk gedaan? Je kan gewoon aansluiten, ik leg alles uit. Vind je het fijn om van te voren al een beetje oefend te hebben? Dan raad ik je aan om mijn gratis begeleide ademmeditatie van tevoren een keer te doen. Mocht je na deze ademmeditatie nog vragen hebben, kan je die altijd aan me stellen tijdens de Zoom-sessie.

Download hier de gratis begeleide ademsessie (20 minuten):

https://www.lindejelena.com/gratis-sessies

Tickets

  • Ademsessie

    € 22,00
    +€ 0,55 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page