top of page

wo 06 apr

|

Zoom

Online Ademsessie

Diep transformerende ademhalingssessie voor ontspanning

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Ademsessie
Online Ademsessie

Tijd en locatie

06 apr 2022, 20:00 – 07 apr 2022, 21:30

Zoom

Over het evenement

Via de adem begeleid ik je naar een diepe ontspanning. Diepe ademhaling laat oude emoties die vastzitten in je lijf weer stromen en geeft ruimte aan nieuwe energie.

Deze ademreis duurt anderhalf uur en wordt gegeven onder professionele begeleiding van Linde van der Heijden, een ervaren ademcoach.

Al meer dan 1000 mensen gingen je voor.

Tijdens de online ademsessie leer je een ademtechniek waarbij je in diepe ontspanning komt, tot rust komt en verbinding maakt met je lichaam, je vult jezelf met levensenergie en good vibes. 

Woorden die mensen noemen over hoe ze zich voelen na een diepe ademhalingssessie zijn:  verlicht, blij, ontspannen, dankbaar, open, vervuld, verbonden met alles om me heen, durf meer ruimte in te nemen, hele warme en liefdevolle begeleiding.

Wil je er ook bij zijn? 

Je bent van harte welkom!

Extra voor beginners! 

Voor beginners die zich aanmelden bied ik GRATIS privé begeleiding aan een half uur voordat de ademsessie begint. 

Ook zonder deze privébegeleiding kan je als beginner gewoon aansluiten om 20:00, dan leg ik de oefening ook uit en begeleid ik je er helemaal doorheen. Ik weet dat sommige mensen soms een beetje in hun hoofd schieten en het fijn vinden om iets meer persoonlijke begeleiding te krijgen een eerste keer, waarbij ruimte is om al je vragen te stellen. Wil je hier gebruik van maken, stuur me dan na je aanmelding een mailtje naar: info@lindejelena.com en meld je aan voor privébegeleiding om 19:30 op de dag van de ademsessie.

Contra-indicatie:

In onderstaande gevallen kan je niet meedoen met ademwerk; 

Bij zwangerschap, epilepsie, psychose, wanneer je last hebt van actief trauma (verwerken van traumatische gebeurtenissen, flashbacks, nachtmerries)

Tickets

  • Ademsessie

    € 22,00
    +€ 0,55 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page