top of page

za 26 jun

|

Tilburg

Magic Self-Love Retreat

Eendaagse vrouwenretreat

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magic Self-Love Retreat
Magic Self-Love Retreat

Tijd en locatie

26 jun 2021, 10:00 – 17:00

Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

EENDAAGSE VROUWENRETREAT

Op 26 juni creëren Pleuni van Hulten en Linde van der Heijden een plek waar je helemaal mag ontspannen, via ademwerk & soundhealing. Samenkomen met andere vrouwen, gedragen worden in sisterhood en vanuit liefde en dankbaarheid naar jezelf en jouw lichaam kijken.

Met magische ingrediënten zoals een cacaoceremonie -een echte hart-opener- en een micro-dosering truffels, welke een heel subtiel effect heeft. Een microdosering is 1/10 van een normale dosis en heeft niet het psychedelische effect van een volle dosis, maar werkt heel zacht, het verbeterd je stemming en creativiteit.

Een dag waarin je je over mag geven aan jouw vrouwelijke flow, verbinden met andere vrouwen, dankbaarheid voor je lijf en zelfliefde.

PRAKTISCH

Datum: 26 juni 2021

Tijd: 10:00-17:00 Inloop 09:45

Investering: €140,-

Early bird t/m 16 juni €120,-

De lunch is een potluck, neem iets lekkers te eten mee om te delen met elkaar.

Doe kleding aan waarin je je prachtig voelt en lekker vrij in kan bewegen. En als je dat hebt, iets om je ogen mee te bedekken tijdens het ademwerk (kan ook gewoon een extra t-shirt zijn)

Neem een cadeautje mee wat je graag weg zou willen weggeven. Je mag iets van jezelf weggeven, iets maken of kopen, de waarde maakt niet uit, als het maar met liefde gegeven kan worden.

Tickets

  • Early Bird

    € 120,00
    +€ 3,00 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page