top of page

zo 20 mrt

|

Tilburg

IJsbadworkshop voor Vrouwen

IJsbad, ademwerk & focus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IJsbadworkshop voor Vrouwen
IJsbadworkshop voor Vrouwen

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 10:00 – 15:00

Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

IJsbad workshop voor vrouwen

Deze speciale editie is een ijsbadworkshop alleen  voor vrouwen en wordt gegeven door een vrouwelijke instructeur. 

Wanneer een groep samenkomt met alleen maar vrouwen, ontstaat er vanzelf een andere sfeer,  een onderling begrip, vertrouwen, veiligheid en verbondenheid. En dat is een hele mooie bedding om deze uitdaging in het ijsbad in aan te gaan. 

Tijdens de ijsbadworkshop leer je hoe je ademhaling, koudetraining en focus kan inzetten om je lichaam en geest te optimaliseren zodat je gelukkig, krachtig en gezond wordt en blijft!  De kou is een krachtige leermeester en leert je op een positieve manier omgaan met stress. Vanuit ontspanning draagkracht vinden en ervaren dat je tot zoveel meer in staat bent dan je denkt!

We gaan diepe ademhalingsoefeningen doen en aan het eind van de ochtend in een echt ijsbad. Ik leer je hoe je deze oefeningen thuis toe kan blijven passen zodat je er de rest van je leven baat bij hebt!

De workshops van Linde Jelena staan bekend om de veilige sfeer, veel persoonlijke begeleiding en aandacht, er word de tijd genomen om je heel goed voor te bereiden op het ijsbad met ademwerk en focustraining. Zodat jij een succeservaring kan beleven in het ijs!

Lunch

Er zal een gezonde vegetarische lunch worden geserveerd.

Kleding

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding aanhebt. We gaan diep ademwerk doen en daarbij is het belangrijk om geen strakke broek of rok aan te hebben, maar kleding waarin je je buik goed kan uitzetten. 

Badkleding

Neem badkleding, handdoek en slippers mee. Eventueel een badjas voor na het ijsbad.

Je bent welkom in de badkleding waarin jij je prettig voelt. Ook in een boerkini.

Het is wel zo dat hoe meer oppervlakte van je huid bedekt is in het koude water, dat de stof van de badkleding als het ware een warm laagje om je heen creëert, opgewarmd door jouw eigen lichaamswarmte. De ijsbad-ervaring is wanneer je een boerkini draagt iets minder intens.

Het Zonnelicht - Tilburg

In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren

Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/

Contra-indicaties

De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud.

Bij onderstaande aandoeningen of klachten raadpleeg altijd eerst uw eigen arts of u koudetraining kunt doen:

Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Twijfel je? Raadpleeg een arts.

Tickets

  • IJsbadworkshop - Women only

    € 157,00
    +€ 3,93 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page