top of page

za 13 nov

|

Tilburg

IJsbadworkshop MAN

IJsbad, ademwerk & focus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IJsbadworkshop MAN
IJsbadworkshop MAN

Tijd en locatie

13 nov 2021, 13:00 – 17:30

Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

IJsbad MAN

Naar aanleiding het mannenwerk van Brian (mijn vaste spaceholder) en de Training MAN die hij bij zijn (andere) werkgever UNLP heeft gevolgd is het idee ontstaan om een ijsbadworkshop voor alleen mannen te organiseren. Wanneer er een groep mannen samenkomt ontstaat er vanzelf een andere sfeer, net zoals dat bij een groep vrouwen ook het geval is. We zullen de workshop net iets anders insteken. Linde zal de workshop, zoals altijd, leiden en ruimte maken voor zowel de mannelijke als vrouwelijke energie die beide in een man aanwezig zijn.

Workshop

In deze workshop leer je hoe je ademhaling, koudetraining en focus kan inzetten om je lichaam en geest te optimaliseren zodat je gelukkig, krachtig en gezond wordt en blijft!  De kou is een krachtige leermeester en leert je op een positieve manier omgaan met stress. Vanuit ontspanning draagkracht vinden en ervaren dat je tot zoveel meer in staat bent dan je denkt!

We gaan diepe ademhalingsoefeningen doen en aan het eind van de ochtend in een echt ijsbad. We leren je hoe je deze oefeningen thuis toe kan blijven passen zodat je de gezondheidsvoordelen ook in jouw dagelijks leven kunt meenemen!

Kleding

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding aanhebt, vooral belangrijk om geen strakke broek aan te doen, maar eentje waarin je je buik lekker kan uitzetten. Neem badkleding, handdoek en slippers mee. Eventueel een badjas voor na het ijsbad.

Het Zonnelicht - Tilburg

In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren

Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/

Contra-indicaties

De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud.

Bij onderstaande aandoeningen of klachten raadpleeg altijd eerst uw eigen arts of u koudetraining kunt doen:

Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Twijfel je? Raadpleeg een arts.

Tickets

  • IJsbadworkshop

    € 147,00
    Btw: BTW inbegrepen+€ 3,68 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page