top of page

za 07 mei

|

Tilburg

IJsbad workshop

IJsbad, ademwerk & focus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IJsbad workshop
IJsbad workshop

Tijd en locatie

07 mei 2022 10:00 – 16:00

Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

IJsbad workshop

In deze workshop leer je hoe je ademhaling, koudetraining en focus kan inzetten om je lichaam en geest te optimaliseren zodat je gelukkig, krachtig en gezond wordt en blijft!  De kou is een krachtige leermeester en leert je op een positieve manier omgaan met stress. Vanuit ontspanning draagkracht vinden en ervaren dat je tot zoveel meer in staat bent dan je denkt!

We gaan diepe ademhalingsoefeningen doen en aan het eind van de ochtend in een echt ijsbad. Ik leer je hoe je deze oefeningen thuis toe kan blijven passen zodat je er de rest van je leven baat bij hebt!

Kleding

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding aanhebt, vooral belangrijk om geen strakke broek aan te doen, maar eentje waarin je je buik lekker kan uitzetten. Neem badkleding, handdoek en slippers mee. Eventueel een badjas voor na het ijsbad.

Het Zonnelicht - Tilburg

In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren

Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/

Contra-indicaties

De ijsbadworkshop kan je niet doen wanneer je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud.

Bij onderstaande aandoeningen of klachten raadpleeg altijd eerst uw eigen arts of u koudetraining kunt doen:

Hart- en vaatziekten, Angina Pectoris, primaire en secundaire vorm van Raynaud, nierfalen, niet goed werkende schildklier, koude-urticaria, ernstige astma, ernstige migraine, ernstige angst- en paniekstoornissen, ernstig COPD, mensen die net geopereerd of een ingreep hebben gehad, koorts (temperatuur boven de 38 graden), Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, onbegrepen benauwdheidsklachten, ernstige burn-out klachten. Twijfel je? Raadpleeg een arts.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • IJsbadworkshop

  € 157,00

  BTW inbegrepen

  +€ 3,93 servicekosten

  € 157,00

  BTW inbegrepen

  +€ 3,93 servicekosten

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page