top of page

za 14 jan

|

Tilburg

IJsbad workshop

IJsbad, ademwerk & focus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IJsbad workshop
IJsbad workshop

Tijd en locatie

14 jan 2023, 10:00 – 15:00

Tilburg, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over het evenement

IJsbad workshop

In deze workshop leer je hoe je ademhaling, koudetraining en focus kan inzetten om je lichaam en geest te optimaliseren zodat je gelukkig, krachtig en gezond wordt en blijft!  De kou is een krachtige leermeester en leert je op een positieve manier omgaan met stress. Vanuit ontspanning draagkracht vinden en ervaren dat je tot zoveel meer in staat bent dan je denkt!

We gaan diepe ademhalingsoefeningen doen en aan het eind van de dag in een echt ijsbad. Ik leer je hoe je deze oefeningen thuis toe kan blijven passen zodat je er de rest van je leven baat bij hebt!

Kleding

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding aanhebt, vooral belangrijk om geen strakke broek aan te doen, maar eentje waarin je je buik lekker kan uitzetten. Neem badkleding, handdoek en slippers mee. Eventueel een badjas voor na het ijsbad.

Het Zonnelicht - Tilburg

In de Lanciersstraat ga je tussen huisnr. 88A en huisnr. 92A de inrit in en kom je bij garageboxen, waarbij je op het einde naar rechts gaat en daarna meteen naar links en zie je achteraan een grote houten poort. Dit is de ingang van Het Zonnelicht. Parkeren

Bekijk de website van Het Zonnelicht voor instructies waar je het beste kan parkeren. https://www.hetzonnelicht.nl/parkeren/

Tickets

  • IJsbadworkshop

    € 175,00
    Btw: BTW inbegrepen+€ 4,38 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page