top of page

zo 14 nov

|

Tilburg

Boost Your Health

IJsbad, gezond eten & beweging

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boost Your Health
Boost Your Health

Tijd en locatie

14 nov 2021, 12:30 – 20:30

Tilburg, Havendijk 18b, 5017 AM Tilburg, Nederland

Over het evenement

Boost Your Health is een eendaagse retraite waar je helemaal in de watten wordt gelegd terwijl je aan je gezondheid werkt. Een unieke combinatie van heerlijk gezond eten, beweging, ademwerk en koudetraining.

Linde Jelena gaat je leren hoe je met koudetraining, ademwerk en focus je immuunsysteem kan boosten. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die dagelijks koud douchen en zichzelf blootstellen aan extreme kou een betere weerstand hebben en minder snel ziek worden.

Tijdes Boost Your Healt leer je transformerende ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat stressprikkels minder intens bij je binnen komen, dit is de ultieme voorbereiding op het ijbsbad. Linde leert je met welke mindset je het beste de kou kan trotseren en coacht je één op één in het ijsbad.

Renate geeft een pilates les en EMS training. EMS  is een zeer effectieve en efficiënte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te verbranden. Het activeert alle 8 grote spiergroepen en stimuleert meer dan 90% van het spierstelsel gelijktijdig en gelijkmatig over het hele lichaam!

De Gouden Radijs – kok Marit Biemans – verzorgt heerlijk, vers en zelfgemaakt plantaardig eten en maakt mensen wegwijs in de plantaardige keuken.

Dit doet Marit met veel enthousiasme en liefde voor eten en leven. Een bord eten van De Gouden Radijs is kleurrijk vol groenten om jouw gezondheid boosten.

De lekkernijen van De Gouden Radijs zijn geliefd bij iedereen – veganist, vegetariër, flexitariër en vleeseter.

Investering: €269,-

Tickets

  • Boost Your Health

    € 269,00
    +€ 6,73 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page