top of page
win!-13.png
Woensdag 12 juni 20:00 - 21:30 via Zoom

Adem voor Gaza

Online ademsessie om geld in te zamelen voor slachtoffers in Gaza

Doe mee met deze online ademsessie om geld in te zamelen voor slachtoffers in Gaza. Door bij te dragen, help je essentiële hulpbronnen te leveren, van voedsel tot medische voorzieningen. 


Online ademsessie:
Ademwerk helpt je om in diepe ontspanning te komen. Tijdens de ademsessie word je begeleid in het gevoel van veiligheid, vrede en ontspanning in onszelf vergroten zodat we ieder op onze eigen manier een positieve invloed kunnen zijn in deze wereld.

Anker 2
  • Voor iedereen die zich machteloos voelt en op een positieve manier wilt bijdragen

  • Online ademsessie om het gevoel van vrede en veiligheid te vergroten zodat we een positieve impact kunnen maken op de wereld

  • Deelname is gratis, doneer achteraf voor slachtofferhulp in Gaza

  • Naast de financiële steun willen we deze avond met alle deelnemers een veld van vrede en licht neerzetten voor de slachtoffers in Gaza

  • Het bedrag wat we inzamelen gaat naar Oxfam Novib, zij zetten zich in voor levensreddende noodhulp in Gaza.

Online ademsessie:
Ademwerk helpt je om in diepe ontspanning te komen, alle stress van de dag van je af te laten glijden en met je lichaam verbinden. Deze ademsessie is bedoelt om het gevoel van veiligheid, vrede en ontspanning in onszelf vergroten zodat we ieder op onze eigen manier een positieve invloed kunnen zijn in deze wereld.


Linde van der Heijden en Joli Deitz
Deze inzamelingsactie wordt georganiseerd door ademcoach Linde van der Heijden, zij heeft meer dan 4000 mensen begeleid in ademwerk en laat je graag kennismaken met de kracht van adem en hoe dit je in diepe ontspanning kan brengen.


Mede-organisator is Joli Deitz, ze is Nederlandse en woont in Jordanië en is vanuit deze plek goed op de hoogte van de situatie en deelt hier online uitgebreid over. Ze is schrijvend storyteller en werkt met ondernemers die een maatschappelijke impact willen maken.

Oxfam Novib
Het bedrag wat we inzamelen gaat naar Oxfam Novib. Zij zetten zich in voor een staakt het vuren, vrije toegang voor levensreddende noodhulp in Gaza, schoon drinkwater, eten en bescherming aan alle burgers die slachtoffer zijn in deze oorlog.

Woensdag 12 juni 20:00 - 21:30 via Zoom

meld je hier aan

Deelname is gratis. Na aanmelding ontvang je een mail met de Zoom-link voor de online ademsessie. Je ontvangt ook een update over de inzamelingsactie. Verder ontvang je geen mails van ons. Je komt niet op een maillijst terecht.

Anker 1
bottom of page