SELF LOVE CLUB

Een zelfliefdeprogramma van drie maanden zodat jij het nieuwe jaar start vanuit zelfzorg, plezier en liefdevolle aandacht voor jezelf
 

Wil jij

Van jezelf leren houden met alles wie jij bent?

Zelfliefde betekent niet alleen een hoofd vol positieve gedachtes, maar juist om aanwezig te leren zijn bij alles wie jij bent. Al jouw geweldige kanten, je geluk en je talenten en ook jezelf  omarmen met die eigenschappen waar je jezelf nog niet zo shiny vindt. 

Voor jezelf leren zorgen en grenzen leren stellen?

Tijdens dit zelfliefde programma ga je leren hoe je jezelf kan dragen en voor jezelf kan zorgen. En hoe je op een gezonde manier grenzen kan stellen zodat je energie en ruimte overhoudt voor alle mooie dingen die jij in je leven wilt manifesteren.

Jezelf vieren en jezelf beloven er altijd voor jezelf te zijn in voor en tegenspoed?

De laatste workshopdag zal in het thema staan van jouw zelf-huwelijk. Waarin je jouw eigen geloftes maakt en je jezelf trouw belooft. 
Je stapt dit programma in door volmondig JA te zeggen en met jezelf te verloven om drie maanden later met jezelf te trouwen

 

Sluit je aan bij de Self Love Club!

Een online programma,
3 workshopdagen én als afsluiting een trouwdag.... waar je met jezelf gaat trouwen! 

engagment Ring

How you love yourself 

is how you teach others
how to love you

6 online zelfliefde modules

In zes modules verspreid over 3 maanden neem ik je mee langs transformerende zelfzorg oefeningen en de stappen die ik zelf heb gezet op mijn zelfliefdereis (en girrl ik kwam van ver!)
Het is een mix van wijsheid & kennis én praktische oefeningen. Omdat ik geloof dat het het aller krachtigst werkt als je niet alleen met je mind dingen begrijpt maar ook in je lijf gaat voelen dat je mag ontspannen, dat je er helemaal mag zijn en dat je jezelf mag liefhebben.

Deze modules bestaan uit video’s, een werkboek en vooraf opgenomen meditaties & ademoefeningen.

3 workshopdagen

Elke maand is een live workshopdag waar we samenkomen in een prachtig meditatiehuis in Tilburg.
Tijdens deze live dagen leer ik je praktische oefeningen over ontspanning vinden in jezelf, ruimte durven innemen, grenzen stellen, jezelf leren dragen ook wanneer ongemakkelijke situaties in je leven voorkomen, leren ontvangen, jezelf vieren en bovenal van jezelf houden!


Om alvast een tipje van de sluier te lichten: er zal ademwerk, een ijsbadworkshop en een zelf trouwerij aan bod komen tijdens deze workshopdagen.

Elke maand live Q&A en een online sisterhood

Aan de hand van de modules is het mogelijk om vragen aan mij te stellen en geef ik elke maand een live Q&A welke altijd wordt ingeleid door een ademoefening.

Wekelijkse begeleiding op een online plek (besloten facebookgroep) waar we online samenkomen en onze ervaring delen, elkaar steunen en toejuichen.

Een zelfliefde programma waarbij je volmondig JA tegen jezelf zegt met alles wie jij bent!

Investering: 947,-

Tijdelijke Early Bird prijs: €747,-

Heb je interesse? Laat hieronder je gegevens achter, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Bedankt voor de inzending!