A150FEC3-D8C5-4B08-A8A4-C7078B8A8A56_edi

Coaching

Voor een coachingsessie of traject afgestemd op jouw behoeften kan je contact met me opnemen. Met succes heb ik meerdere mensen gecoacht op thema's als vrijgezel zijn, zelfliefde, relaties en snel tot de kern komen van problemen waar je mee worstelt.

Kies uit onderstaande coachingsessies:
- Singles doorbraak coaching
- Zelfliefde coaching
- Coaching sessie

Ik help je ontspanning te vinden in dat waar je mee worstelt en zorg dat je weer in je kracht komt te staan. Neem contact met me op om een sessie te boeken.

 
 
harten

Singles Doorbraak sessie

In 1 sessie met succes tot de kern

De singles doorbraak sessie is de favoriet van veel van mijn klanten. 

Ben je al een tijd vrijgezel en voelt dat niet meer goed? Zou je je graag lichter willen voelen en erachter komen waarom je op dit moment geen partner hebt?

Tijdens deze doorbraak coaching sessie leer je jezelf kennen en gaan we kijken naar al jouw mooie kwaliteiten, verlangens, wensen en dromen.

Tot nu toe hebben alle mensen die ik gecoacht heb, na 1 doorbraaksessie bij mij binnen drie maanden een relatie gekregen. Hoewel dit niet hét uitgangspunt is van de coaching, is dit wel een zeer gelukkige bijkomstigheid voor al m'n klanten geweest. 

 

Tijdens de Singles Doorbraak sessie duiken we in 1 langere sessie de diepte in. De sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en gaat via Zoom.

 

Prijs: 194 euro
 

Zelfliefde coaching

Leer van jezelf houden

Zelfliefde coaching wordt afgestemd op waar jij op dat moment op jouw pad bent.

 

Het uitgangspunt is dat je gaat ervaren dat je helemaal goed bent zoals jij bent. Dat je je kracht weer voelt, vertrouwen krijgt in jezelf en positief naar het leven kijkt. 

Na een intake kijken we hoeveel sessies passend zijn. 

Meestal ervaren klanten al na 1 sessie dat er een innerlijke kracht en zelfvertrouwen is aangeboord en meer (zelf)liefde.

 

Eén sessie duurt 1,5 uur en gaat via Zoom.

 

Prijs: 144 euro

Image by Simone Viani
Image by Reynardo Etenia Wongso

Snel tot de kern coaching

Meteen verlichting bij het probleem waar je mee worstelt.

Worstel je met een probleem waar je maar niet uit komt? Neem contact met me op, door de juiste vragen te stellen begeleid ik je naar de kern en komen we tot een oplossing die helemaal bij jou past.
Ik sta naast je, ben bij je en coach je naar jouw waarheid, waarden en dromen en help je deze te leven. 

De meeste klanten ervaren na 1 sessie dat er ze tot een oplossing zijn gekomen, er is veel in gang gezet en er is meer ruimte en vertrouwen.
De sessies zijn ruim opgezet om meteen door te kunnen pakken en naar de kern te gaan.  

 

Een sessie duurt 2 uur en gaat via Zoom.

Prijs: 184 euro

Enthousiaste ervaringen

AC1EEBAE-89E4-4917-84E8-3055AD4BA33E.jpe

ZELFLIEFDE COACHING

"Ik heb een coachingsessie gehad van Linde van der Heijden. Zij is zelfliefde EXPERT! En een expert is ze zeker. Iedereen zou dit moeten doen als je nieuwsgierig bent naar jouw eigen kracht. Overlaad haar met aanvragen. Je wil dit!"

Simone Narraina - Dansdocent, ondernemer en kunstenaar

Wil jij ook meer in jouw kracht komen te staan?